SOOOMMAR!

Idag har jag jobbat meeen igår va jag ledig! OM jag va i solen?!!! Angelica, Filippa o mamma tittade förbi och vi hade det lite mysigt! Käka G L A S S och skinka med färskpotatis! Inte samtidigt då alltså...!

Gör ett försök att lägga in lite bilder men är det nån som har en snällare dator (tar förgivet att det är datorn det är fel på) så ring mig!

Magnus o jag ska äta kärleksmiddag...Han satte på grillen, gick in o sövde Maximillian men innan sa han : "-sköter du det där nu älskling?" Sitter fortfarande o funderar på om han menade allvar eller inte...Kan han ju inte ha gjort...eller...?

Och nu lite sommarbilder!

image26

KÄRLEK på hög nivå! Mammas lilla.....

image29

Som ni ser har vi inte köpt nån ny pool än i år men hittade Maximillians doppresent och den duger ju JÄTTEBRA! Som Angelica säger "Finns det hjärterum så finns det stjärterum" Dom hade så roligt och det va ju ingen risk att vattnet va för kallt, inga problem för solen att värma den lilla pölen!
Nån annan solen inte hade problem att värma va mig! Tycker synd om mig själv idag, gör dock inte så ont som jag trodde det skulle göra idag ... Tänkte inte på att den här lilla (?) kroppen inte sett solens strålar allt för mycket innan gårdagen... Antar att ingen annan tycker synd om mig? Äsch, det gör jag så bra själv! *SMILE*

Undrar om jag ska göra nåt med grillen? Det brinner inte längre iallafalll men F*N vad varm den va...Vågar inte lägga på köttet, jag går o fixar lite sallad istället!

Imorgon är jag ledig och om NT har rätt angående dom där 5 (!) regndropparna och det där mörka molnet som skulle gälla fredagens väder så vet jag inte om jag vill vakna alls... Kom just på att det vill jag ju visst! Älskar hemligheter, gör inte ni? =)

Ha en trevlig kväll!



MANCHESTER UNITED!

Ikväll gäller det! Fi Faan vad roligt det ska bli och fi faan om du somnar Sandra! Champions league final med avspark 20:45! NICE! Blir en påse popcorn (kanske en halv påse chips på det) till middag!.

Maximillian sov när jag kom hem, farmor va snäll o hämta honom på dagis idag! Och farfar skjutsade hem mig från jobbet i en fin bil! Dock inte nedcabat! =)

Har ju satsat stora pengar på matchen idag! Alla som känner mig vet att jag inte spelar för mer än 10 kronor men idag har jag spelat för , o håll i er nu : 30 KRONOR! Och vinner dom inte med 2-0 kommer jag ha sån dunderångest för att jag slösat 30 kronor på nåt så onödigt...Men KLART dom vinner!

Magnus...varför plockar inte du blommor på ängen till din tjej som snuskgubben gör? Lite besviken är jag allt...

Neeeej...jag missa Bonde söker fru! Skit oxå men nu måste jag ladda:

  • In med popcornen i micron
  • kissa klart innan micron piper (för det ljudet är det värsta som finns)
  • hälla upp kall cola
  • inte hämta täcke o kudde för då somnar jag garanterat utan sätta mig i soffan rakt upp o ner!
  • NJUTA!
 Nej älskling, jag har inte tagit på mig United tröjan.! (eller?) Tror du jag skulle göra nåt sånt? PSST...hihihi Älskar dig, hoppas du kan se nåt av matchen! Ses inatt!

Hej hej

Folk..alldeles för mycket folk...

Idag va HELA Norrköpings befolkning på Överskottsbolaget  o handla! Tyvärr va vi inte lika mycket personal men det är ju härligt att låta hjärnan arbeta lite oxå! Hjärtklappning är väl sånt som hör till om man ska få lön!

Är så ruggigt trött och ENSAM HEMMA! Mina älsklingar är på kalas men jag kände att det klarar inte min kropp av idag...Äter nu en påse chips till middag! NICE! Kanske kommer min vän sen och kanske öppnar vi en flaska vin...! HOPPAS! :)

Himla trevligt va det igår iallafall (har man träningsvärk i magen har man haft en mycket trevlig kväll!) Vi hade hoppats på att Maximillian skulle vara blyg när han kom dit och därmed inte röra så mycket saker men han kände sig hemma direkt. Han pilla nog på praktiskt taget allt som fanns där, skrämde slag på fiskarna och snodde 2 bananer.
Cristian Spetz = Nu är vi kvitt på den fronten!
HAHAHA

Han fick ju present oxå, åhh vad glad han är för den! TACK mamma o pappa Spetz! Och tack för en jättetrevlig kväll!

image23

image24
image25

Wow det gick att lägga in tre bilder iallafall! Resten ville inte conecta ...

Fick precis veta att min vän inte kommer , hade varit himlans mysigt men det får bli en annan dag!

Nu har jag ätit en hel chipspåse och mår lite lagom illa...

Hej hej

Baha!

Imorse kom Filippa o Angelica o hälsa på! Blev inte så mycket slagsmål men dock en o annan tår! =)
Vi käka lunch , barna sov middag o jag o Agge kolla på Våra bästa år! Har ju missat en hel vecka men inte speciellt svårt att hålla sig uppdaterad i den serien! (Ja, jag tycker den är bra!)

Sen kom min vän Baha förbi! Hon ska ju GIFTA sig på midsommarafton så vi prata lite bröllop. Inte för att bröllopet på nåt sätt kommer vara litet... OJOJOJ! Men hon kommer vara den vackraste bruden, det vet jag med säkerhet!

Jag o Sofia hade dock planerat en "möhippa" som gick i kras! Vi har skickat inbjudningar o så men själva huvudpersonen kan inte... Detta gjorde mig ledsen för jag vet att kvällen hade blivit supertrevlig men men... Nu får jag se fram emot den stora dagen o fokusera på den! Har köpt en klänning men vill nog spara den till ett bröllop senare i sommar (vet inte om den passar sig) så vill nog hitta en klänning till och sen har vi mitt stora problem : HÅRET! vad ska jag ta mig till med det här råttboet? Har bestämt mig för att inte klippa lugg igen ... det lutar lite åt axellångt vilket kommer vara jättekort på mig...Sen tror jag att jag kommer färga det mörkt...inte speciellt somrigt...
Måste ha en solbränna på det hela oxå! Vilken tur att jag inte jobbat VARJE dag det har varit sommar ute! *BITTER* Kan ju tro att jag är rädd för solen när man ser min vita kropp, men får väl fuska helt enkelt!

På fredag är det mys i Svärtinge hos Carros & Cristians föräldrar! Det ser jag fram emot jättemycket för en sådan kväll blir aldrig misslyckad! =)

Lördag ska jag visst på loppis och söndag lika så! Vänner: jag kommer innan jobbet! ÄLSKAR LOPPIS!

Och snuskgubben : TACK FÖR ÄGGEN! =)

Hej hej
 

Idag är vi två!

Maximillian ville jättegärna blogga lite idag så här känner han för dagen :

b   jjjjjj              qqsddfqccq      lkodrujghjkj ,bmgujnbmgjk hf ghnln  <<                                       n           smnbbhnvgbhhikikvvvvvvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvb
-zx
 
                                      / Maximillian

Själv känner jag mig lite bättre idag, har ju legat hemma sjuk som en riktig klenis! Nu hör jag iallafall vad jag själv säger (vilket inte alltid är positivt dock)
Magnus är borta, på utbildning i Nyköping. Håller på i 2 veckor men han skulle komma hem nån kväll o nån dag ! =)

Min hjärna går på högvarv, mycket planerande nu men inte lika mycket tid! Hoppas slutresultatet blir lyckat! =)

*lite hemligt*

Nu hitta lillherren en fotboll så det är väl bara på med fotbollsskorna och köra!

Ses!

Hur mysigt?

Ikväll blev det kött på grillen! Satt inte helt fel kan jag lova! Men först jobba jag ju förstås men tacka vet jag röda dagar = korta dagar!

Imorn blir det lunch med mina tjejer 4 och kille 1 ! Mysigt! Carro tror vi bor i New York och ska hitta en oupptäckt restaurang! HAHAHAHA Det blir säkert bra! Sötnos! =)

Ikväll vill vi titta på Morden i Midsomer men orkar ju knappt vara vaken till nio...Missa HELA champions leauge matchen igår, vakna i soffan när det va förlängning utan att veta var jag va och mindre koll hade jag på resultatet! Men United är ju redan i final och du skulle bara våga somna då Sandra!!!!!!

Nää, nu ska jag ut på en löprunda!


Gick ni på den! HAHAHAHAHA Jag kanske kan gå med raska steg till kylskåpet o hämta en dricka men that´s it!

Ses!

RSS 2.0