Lördag ? Lite tveksam...

Vad säger man ... att jag o Magnus kommer gå ut tillsammans finns visst inte på kartan. Inte i lördags iallafall.
Kvällen börja skitbra, Käk hemma hos Carro o Micke och ett helt rolig förfest hos Cristian o Fia.. Spårvagnsresan gick oxå bra, kön in till Palace flöt på utan större komlikationer...Men i garderoben står en fullständig idiot (antagligen hela blöjan full med mens) och tror att han är nåt...Förövrigt står det vaktchef på hans väl polerade bricka = vilket visst betydde garderobsarbetare! Åhh, jag blir så arg när jag tänker på det!!! Magnus slängde fram sina pengar när han skulle betala men dom tar visst bara emot knark pengar för inte ville han ha dom! Han rusar runt sin lilla garderobsdisk och greppar tag i Magnus arm o kastar ut honom! (Skulle lära honom lite vett o etikett...)Kastar ut MAGNUS! Hör ni hur det låter?!! Han har ju inte fått sig nåt på ett bra tag! Han kanske inte bara har problem med huvet! IDIOT! Än är inte sista ordet sagt Palace ! Hoppas av hela mitt hjärta att ni åker dit ordentligt på dom där övervakningskamerorna! ORDENTLIGT! Ingen ide´att skriva att man hoppas stället brinner ner för då är det nån liten pyromanfjortis som läser det här, tänder på stället o så får jag skiten! Vi skippar nog det...

Men tack vänner för att ni ställde upp, ni hade verkligen inte behövt följa med , men det är vi tacksamma för! (Speciellt Magnus) Och en sjukt rolig förfest som skulle kunna hållt på i många timmar till! Fin lägenhet förresten! Den besöker vi gärna igen *smile*  Trevliga grannar hade ni oxå, man behövde ju inte känna sig ensam när man gick ut på gården! If you know what I mean! HAHAHa


Trött är jag i dag oxå...Men en eloge till dig Caroline som ens kom upp i söndags! GO GIRL!

Undrar om Cristian tar med sig sin gitarr när/om dom kommer ut o grillar framöver, hur mysigt är inte det! =)

Uppe med tuppen igår, hämta Maximillian OCH Filippa men det gick bra! Åkte till Linköping (tvinga med mamma för pallar inte två små barn på Ikanohuset själv) Shoppa lite (?) kläder till Maximillian och lite smått o gott på IKEA!

Nu ska jag se om min älskade son vill sova, han läser bok för pappa hör jag!

Hej från mig

Vilken underbar dag!

Vilken underbar dag vi haft idag min son och jag! Tog det ganska lugnt på förmiddan, småpula lite och käka pannkakor till lunch! Sen gick han in o la sig och jag gick ut i solen i BIKINI! ! ! Kan inte med ord beskriva hur skönt det va att ligga där i baden baden och läsa Stieg Larsson...Känsla = SOMMAR! När jag låg där i min egen lilla värld ringde Hanna! Hon satt i solen hon mä medans Elton sov! Vi bestämde att vi skulle fira Valborg ihop ALLIHOP! Så nu får vi hoppas alla kan, men vem tackar nej till grillat och lekar? Hmmm... Det är nog bäst jag frågar iallafall...!

Dagens minus = 1. Ansiktet matchar Manchester Uniteds matchtröja
                                2. Det svider som f*n på bröstet
                                3. Ont i halsen...Jo tack
Men vad gör man inte så fort solen tittar fram! Det är ju bara tacka o ta emot...

Imorn ska jag in till stan o shoppa på morgonen.. I LIKE!

Middag = Köttbullar o potatis...Han har äntligen fått sin aptit tillbaka...Hoppas förövrigt att han somnar snart så jag kan ta en dusch o smörja in denna kliande kropp. Aj.

Men stackars Filippa då...Hon är sjuk o har inte ätit sen i onsdags...Har virusinflammation i munnen o kan inte ens svälja vatten...KRYA PÅ DIG FILIPPA! Tur att sjukvården i Sverige ligger i toppen! (OBS! IRONISK! OBS!)

Hej hej


Söndag...

Jag har jobbat idag...vilket skulle ha varit jätte jobbigt om solen lyst och dagen hade varit som vilken svensk sommardag som helst! Åhh just det, det va den ju!!!! Grrrrr!
Men imorgon är jag ledig och om det så visar sig ETT moln på himlen.... =)

Finns det nåt godare än grillat kött? Och tzatsiki...?Fetaost....? Åhh , vad vi njöt på altanen med IFK matchen på radion (haha radion) och god mat...
Planterade RÖDA solrosor och håller nu alla tummar för att de ska komma till liv för så fina som dom va...

När jag kom hem hade min älskling tvättat o hängt tvätten ute (!) IMPONERAD! Vet inte riktigt vad han vill ha men innan kvällen är slut vet jag med säkerhet! HAHAHA

Förresten : vi har ovänner i Skärblacka! Hörde igår kväll flera smällar, nästan som skott men vi hade ingen aning om hur eller vad det va...Kvällen gick och vid halv tolv small det igen och den här gången lät det högt! Efter första smällen la vi Maximillian i våran säng för han vägra sova i sin...Konstigt ; när Magnus tittar bakom rullgardinen ser han att nån (en fullkomlig idiot givetvis) har kstat ägg på Maximillians sovrumsfönster! 2 GÅNGER! FY FAN vad arg jag va till en början! Om jag hade fått tag i den jäveln så kan jag lova att hans kroppsdelar inte hade suttit där dom ska!!! Kunde inte fatta, inga andra grannar hade råkat ut för detta...Då blev jag lite skraj för jag förstod att det var oss det va riktat till...Och nu på kvällen när vi körde fotboll på baksidan hitta Magnus mer äggskal i gräsmattan och efter en närmare titt såg jag att dom kastat ägg på altan OXÅ...Meningen va väl att träffa vardagsrumsfönstret men den KLENA jäveln nådde inte fram! Då vet jag att det inte blir en utmaning att bryta hans armar sen!!!
Först spekulera vi i om det va pensionärsgrannarna vi har, dom hatar ju oss, det vet vi ju...Men skulle vilja se dom smyga bakom häcken...Sen sa Magnus att det inte skulle förvåna honom om det va Philips ex, för hon är ju precis PSYK! Och jag håller nog med honom i hans spekulationer! Om det är hon tycker jag att hon ska ta en lång titt i spegeln för när hon tittar nästa gång kommer hon inte känna igen sig själv! Jag är så förbannad!!!

En kul sak nu : Håll i er...... Jag OCH Magnus ska gå ut tillsammans på lördag! Är hembjudna till Christian o Fia (som förövrigt fyller år imorn! grattis!) på förfest innan! Det här behöver jag och farmor är ju en ängel som ställer upp! ! ! Men jag va ute senaste gången -97 ungefär och det som va modernt då är inte speciellt inne nu...SÅ VAD SKA JAG HA PÅ MIG? Känner ångesten komma sakta men säkert, tur att jag har Caroline som kan det där med mode! HJÄLP! Men fy vad roligt det ska bli! MYS!

Lyssnar på musik samtidigt som jag skriver och min spellista är inte dålig! VILKEN blandning! Nästan så jag skrattar åt mig själv!

Nu ska jag hålla min älskling lite sällskap, han jobbar 05.00 - 23.30 imorgon ... =(

Sov gott!

Nu är brorsan 18!

Philip fyllde 18 i söndags o hela släkten va hemma hos oss på kalas! Och som vanligt har jag inga bilder (JA; ska köpa ny kamera!) =) Men jag har snott bilder från Agges blogg! TJUV!
Grisen (Philip) ska ju åka till Thailand över jul o nyår så pengar va det som stod på önskelistan! Det fick han också, han va riktigt nöjd med dagen! Kul att alla kunde komma!


image17
Maximillian va klädd som Beckham dagen till ära!

 Idag ska vi fira min kusin Jimmy som fyllt 15!  Men eftersom jag är hemma o vabbar idag (+hela veckan) så kan vi inte gå på kalaset...Maximillian fick ögoninflammation och är inte alls på g... Men Agge har fixat present från oss också, hoppas han blir glad!

Nää, nu ska jag städa lite innan lunchen dukas fram! Det blir våfflor idag! Hoppas den lilla äter lite för han börjar se ut som en tarm stackarn...Och det vet ju alla att en tarm kan ju inte spela fotboll! *smile*

Hej hej!

JAG HITTADE DEN!

Jag hittade kontrollen! Hur glad kan man vara! Inklämd mellan soffdynorna! Åhh, som vi har letat! Nu är min kväll räddad! Hoppas bara Maximillian sover ett tag så jag kan se! JIIPPPPIIIII!

Maximillian sover

Maximillian sover och Magnus ska snart åka tillbaka till jobbet! Jag tänkte kolla på Morden i Midsomer men min älskade son har haft bort dvdkontrollen... Grrrrrr Orka kolla utan svensk text....nej tack!

EN BOK KVAR ATT LÄSA! Men jag vill inte, vill ju inte att dom ska ta slut.....

IFK Norrköping....? Hade det funnits större frågetecken så hade jag satt det efter. Är det verkligen ett allsvenskt lag? Men men vi får se vad som händer, det är ju inte slut än, lite kul att ha ett allsvenkt lag från stan iallafall.
Imorgon spelar Sylvia och på fredag drar Magnus serie igång. KLOCKET i DIV 4! Coolt! Det blir mycket fotboll framöver vilket inte gör mig något! =) En match på Old Trafford Manchester United - Arsenal skulle ju inte sitta helt fel men den där Englands resan dröjer nog ett bra tag! Bööööhööö (gråter)

Imorgon fyller min bror år! 18! Fullt hus och jordgubbstårta! Hur kul som helst!

Nu ska jag göra ett sista försök att hitta den där förba**ade kontrollen! Jag lovar att ungen slängt den i soporna, skulle inte förvåna mig!

Sov gott! Det hoppas jag att jag får göra inatt!

Sjuk son....

Igår ville han inte duscha...inte sova....inte titta på Bob....inte äta något....inte sova....Försökte tre gånger att söva honom i hans säng men icke...Kände på magen hans för han kunde inte sluta gråta och där hade vi orsaken. Stackarn, magen va som en ballong och feber hade han till på köpet. Magnus lyckades tillslut söva om honom i vår säng , så det är ingen av oss som sovit speciellt mycket. Maximillian låg o sov i mina armar, vilket är jättemysigt ett tag , men efter tre timmar när man inte längre känner sina egna kroppsdelar är det inte lika mysigt ...=)

Han vaknade vid 4 tiden, fortfarande med feber och gnällde över att det gjorde ont i magen... Massage...massage...massage...Tog ett beslut vid halv sex tiden att det inte skulle bli nåt dagis för honom idag. Lyckades söva honom vid halv sju (va tvungen att få sova ett tag) vaknade igen vid halv åtta! Ringde jobbet och gick upp o gjorde frukost...Trodde jag! Inte ville han ha sina älskade leverpastejmackor =( Och ingen lunch... Han somnade som en stock vid 12 (dock med feber), vaknade tre (!) timmar senare UTAN FEBER! JIIPPIII! Sen åt han mellanmål som vanligt och middan gick oxå ner. Så det blir dagis för honom imorgon.

Magnus jobbar, till 24 och börjar tidigt imorgon så han skulle sova på jobbet, ser honom igen imorgon kl.24.00. Men det gör inte så mycket för nu kan jag ju läsa när Maximillian har somnat utan att höra hans "roliga" kommentarer. Jag bara älskar Stieg Larsson böckerna, vilken drog! Frågan är hur jag ska få Magnus att läsa dom sen....? hmmm....

Nu är Bollibompa slut snart så då blir det o borsta tänderna och läsa en ....gissa...: BOB BOK!
Hoppas han somnar skapligt så kanske man kan varva Stieg Larsson med hockeyn och inte att glömma: Champions league MANCHESTER UNITED- Roma 20.30 TV 6! Missa inte! OBS! OBS!

Funderar på att ringa Lisbeth Salander och be henne om hjälp med att ladda upp mina bilder. Alla kan utom jag...

Hej hej

ÄNTLIGEN VÅR! Eller???

Idag har vi städat altanen! Skurat och dammsugit! Fyy f*n vad skitigt det va, våra älskade katter hade verkligen lämnat avtryck efter sig! Men nu är dom borta och det känns så skönt.( Avtrycken alltså!!!) =) Nästa uppgift blir att inhandla lite fina växter, sy nya insynsskydd + sy matchande duk. Kanske göra en fin tavla som jag kan hänga där ute...hmmm...jaa. Det va verkligen en skön känsla när bordet o stolarna kom på plats, vi åt t.o.m. lunch därute MYSIGT!

Snart kommer svärmor o svärfar o hämtar sin nya bil (som han har längtat!)

Om det hade gått o ladda upp bilder så hade jag gjort det, men har tyvärr inte HELA dan på mig! Och inte vet jag vem jag ska bli arg på heller! ? HAHAHA

Hej hej!

RSS 2.0