Klippa luggen!

Vi har precis ätit frukost, min sötegris o jag. Han har ärvt min tenojja så te med honung i serverades till mackorna. Ska klippa hans lugg snart, väntar ett slag för just nu ligger Simba o myser i Maximillians knä! Måste ju ta nya kort på dagis imorgon, dom andra försvann när fotografens hårddisk gick sönder. Synd...

Va ju hos barnmorskan igår! Ni kommer väl ihåg att jag gjorde mig fin och raka bort vinterpälsen för detta speciella tillfälle. Vi kom dit o jag började småsvettas lite VILL INTE, VILL INTE...Men vi prata o prata, hon snodde lite blod, vi fortsatte prata, skratta ...skratta mycket faktiskt. Hon fyller i min journal, alla mina uppgifter som längd, blodvärde o vikt o så. Okej att jag tycker jag blivit lite rundare men 166 kg va väl att ta i! Hhahaha, vad vi skratta, hon skrev fel på längden o vikten! 166 kg och 55cm lång : VILKEN PANGBRUD! Men sen fick vi gå...UTAN DET DÄR OBEHAGLIGA! YES!!! Men nu har jag ju rakat av vinterpälsen helt i onödan ; tur att det inte varit kallt! Bitter! Nej, Magnus blev ju lycklig ett par dagar iallafall, det är ju alltid nåt!

Köpte hem en ny pulka till Maximillian, hur ofta är det snö i detta land nu för tiden?! Förra årets pulka gick ju sönder, vilket är lätt hänt då man åker pulka UTAN SNÖ! Det va stora hål i den...oopss...
Vi drog ett par varv på gatan, eller Magnus drog och jag o Maximillian satt i!
 
Det här va kul!


Inte lätt att dra någon på 166 kg!

Har jag sagt att jag längtar tills på lördag? =)

Sätter upp julgardinerna idag! Så det så Magnus! ;)

Tar nog inte av mig pyjamasen förrän vi går ut o åker pulka sen...hmmm...ja...

Ha det! 

Upp och ner

Just nu mår jag som en berg&dalbana...Ena dan :hur bra som helst, andra dan : som om jag fått stryk av ryska maffian (titta på csi igår). Men dagens prognos är relativt säker vad gäller kräks!

Ska ju på kalas så då passar sig ett gott humör har jag hört. Har dock stor brist på gott humör för tillfället. FY vilket humör, jag hugger som en haj, varken roligt för mig eller den stackarn som får ta emot bettet! (oftast Magnus) Men idag har jag kompenserat honom! Yes, idag har jag rakat benen! Jag säger att det är för Magnus skull men i själva verket är det ju för att jag ska till barnmorskan på tisdag! Men vilken pers att ta bort min älskade vinterpäls, fick nästan ryggskott (tog ca 45 minuter), varmvattnet tog slut lagom tills jag skulle skölja ur balsamet och om det inte blivit stopp i avloppet så är det ett mirakel. Men nu är det gjort och tro mig: det va "mansvarning" på mina ben. Visa några tjejer på jobbet, trodde Gunitha skulle spy: hon såg mycket skeptisk ut samtidigt som hon tyst säger : "-Oj...vad mycket" Jag trodde stackarn skulle svimma, blev nog ingen kvällsmat för hennes del när hon kom hem! Majje däremot bara garva! Skaffa blogg Majje!

Igår kolla vi på dansbandskampen...Vet inte om man ska skratta eller gråta, vi skratta mest!

Jag längtar tills nästa lördag! JULBAK! Så himlans mysigt, ska ju julpynta på fredag oxå så förhoppningsvis är stämningen total!

 Min älskling med sitt älskade russinpaket!

Han kommer med så roliga kommentarer att det är svårt att sluta le! Imorse gled osten av mackan och då kläckte han ur sig "-åhh kära nån" Inte irriterat utan snarare bekymrat.hahaha
Sen satt han o läste (titta på bilderna) i leksakskatalogen och efter att ha frågat mig 1024 gånger vad allt är för något orka jag inte svara längre så jag fortsatte läsa min tidning. Då klappar han mig försiktigt på kinden och säger "-Titta då lilla gumman" Då brast allt och jag börja skratta som en tok!

Nu ska jag blåsa håret!

Jag lär frysa ihjäl om benen! BRRRRRR!

3 gånger på en dag!

Nu har skrutten änligen somnat, skönt för hans skull.Han blev jättegrinig framåt kvällen, verkligen jättegrinig. Men det fick sig ju sin förklaring : Han har ju feber! Stackarn, jag som bara trodde han va trött på mig... Jättehängig va han och tandborstningen fick bli en snabbis idag...Nu har jag läst godnattsaga och sjungit Trollmor, men det va knappt det passa herrn heller...Men som sagt nu sover han och hoppas det bara va en släng och att det gått över tills imorn...Inatt sov han ju ingenting (växtvärk) hoppas denna natt blir bättre, för oss båda...

Mammas älskling...

En slapp dag i slappt väder!

Idag har vi varit totalt slappa jag o min lillskit! Jag har gått omkring i min pyjamas från 1995, jag lovar den är från 1995, fick den av farmor o farfar på julafton. Minns det som igår. Storlek 158, sitter precis som den ska, lite slapp i resåren men hur skön som helst! Maximillian fick kläder, vill ju inte skapa mer men än han redan har fått.

Han grina till sig lite på kvällen och ville absolut inte lyssna på mig. Han tror att det tar max 3 minuter att steka pannkakor, ja 1 pannkaka kanske. Inte går det fortare när han kastar nappar och diverse leksaker i stekpannan, men det gör det ju iochförsig när han med hjälp av dl-måttet häller ut pannkakssmeten i diskhon. Bara synd att det sen inte finns pannkakor till alla, men det är ju absolut inte hans problem...

Jag älskar ju After Eight men p.g.a. mitt illamående har jag inte kunnat äta en enda, trots att paketet legat i skåpet 3 veckor nu. Men idag mådde jag skapligt så jag tog en chansning. Åhhhhh gissa om det va gott, vräkte i mig 6 stycken på 3 sekunder! JAG VA I HIMLEN! Ja...i 25 sekunder ungefär innan halsbrännan satte igång! Hahaha Vad var det jag sa för ett tag sen : "- Bara jag inte mår illa, sen kan jag må hur som helst, men bara jag inte mår illa" Hahaha Det fick jag äta upp snabbt idag när halsbrännan smög sig på. 

hej hej

  


Vänder det nu?

Mår illa....men spyr bara på morgonen, vilket gör mig oerhört tacksam! Idag är jag ledig,jag och lillplutten.

För ca 30 sekunder sen:
"-Mamma, måste äta russin nu"

Hahaha, tror han jag gick på dom där hundögonen? Han har ont i magen så det räcker, idag skippar vi russinen.

Jag har börjat med mina julklappar nu! Det är det bästa jag vet och tänk då innan, när jag varken haft ork eller inspiration till att starta, så dåligt jag mådde då! men nu kör vi! Nu dyker idee´rna sakta men säkert upp! Lämnade ju in min symaskin som inte ville mer så hoppas för guds skull att den funkar som den ska nu!

Igår va jag o syster på stan, gjorde av med lite pengar och sen va det personalmöte på jobbet 19.30! Usch, jag vill verkligen inte va kvar där, hela stället gör mig deprimerad! Tur att det finns några somgör det lite lättare...Men fårväl göra allt för att stå ut några månader till för efter mammaledigheten ska jag ALDRIG tillbaka dit! Spännande med nytt jobb!

Jag tittar ju på Bonde söker fru! Men jag undrar vilken sommar dom spela in allt? Solen skiner ju i varenda j'''a avsnitt! jag kommer knappt ihåg en dag då solen ens titta fram lite, och dessa bönder skaffar sig en bränna utan problem... Äsch...Bara avis...

Nu ska jag tvätta! Första maskinen på en månad för min del, jag älskar att tvätta men mitt "tillstånd" har gjort det smått omöjligt att klara av dessa hushållssysslor! Tur att min älskling kan det... och lite till!

Jag kan inte sova om nätterna. Okej att jag drömde innan men NU...är helt slut på morgonen...

hej hej

Vilka vänner man har!

Vi bjöd hem Fia & Cristian på lite käk idag. Grilla lite oxfile´, potatisgratäng och lite annat smått&gott! Inte nog med att dom är trevligt sällskap, dom hade med sig en hel korg full med presenter! Jag är fortfarande mållös... Det va inte det att dom hade med sig presenter utan det va hela tanken bakom. Tanken som visade att dom verkligen bryr sig...och då menar jag verkligen bryr sig! Magnus fick en pappa-bok (ska nog oxå läsa den) Maximillian fick en film, och där slog dom huvudet på spiken: Rorri :hela familjens nya favorit + en "busbiljett" haha (där tänkte dom nog inte till riktigt noga innan) haha. Jag fick en hel blandning med underbara ting! Tidningar, bodybutter, skumtomtar, en vodoodocka som jag älskar starkt och det bästa av allt: FÄRSKA KANTARELLER! Jag har varit så sugen på kantareller och så ligger den där framför ögonen på mig: en hel påse! Kan man göra en gravid kvinna (tjej) gladare!

Jag har verkligen haft en jättejobbig tid bakom mig och hoppas av hela mitt hjärta att det vänder snart...Men det är vänner som dom här som gör allt mycket lättare!



Och Maximillian, hur glad va inte han?! Han busa konstant i 3½ timma, nej säg 3 timmar, sista halvtimmen läste Fia en sisådär 17 böcker innan hon borsta hans tänder! Jag satt o ventilera mina känslor för Cristian STACKARN! =) Och det här är bara i början av graviditeten, han lär ju va helt knäckt redan i v.21 om jag ska fortsätta såhär!


 Sista grillningen för iår! ?

 Helt otroligt!

 Maximillian lutar sig tillbaka och lyssnar på godnattsaga # 12.

Ett stort tack för ikväll mina vänner! TACK!

 
Nu ska vi se om Maximillian vill sova snart så jag kan äta mina skumtomtar...

Sov gott...

RSS 2.0