Ytterligare en natt i vardagsrummet!

Det blev inget sova i sovrummet inatt heller...men nu är det inte långt kvar! Vi grilla iallafall, det är ju alltid nåt!

Imorn ska Maximillian på kalas hos sin kusin Casper (mamma jobbar). Vi köpte en batteridriven motorcykel på Biltema. Hhaha Sen har jag gjort ett körkort på datorn åt honom oxå, måste ju göra som polisen säger! (Eller inte)
Hoppas han blir glad och hoppas hans föräldrar inte blir alltför sura! (Vi gav honom nämligen en elgitarr i julklapp och den va ju inte alltför populär!) Men Casper tyckte om den iallafall! =)

Så har Magnus visat ytterligare en gång sin talang för inredning! (OBS! Han tvingar mig att skriva detta OBS!)
Om jag har fått för mig att det ska va på ett visst sätt så blir jag så grymt besviken när det inte blir exakt så! Och det blev det inte i dethär fallet... Men Magnus löste problemet, det blev ju inte perfekt men inte va det långt ifrån! BRA JOBBAT ÄLSKLING! Vad duktiga vi har varit du & jag! Huvudsaken vi tycker om det, det är ju trots allt vi som ska sova (?) där !

Kom nu på att jag sitter här o missar Så Ska Det Låta...Skit oxå! Danny skulle ju vara med! Jag får hoppas på reprisen...

Pratade med min vän Caroline idag, känns som det va år och dar sen... Dom (okej Micke) =) har köpt en ny bil, såå fin...Men det bästa av allt är att Lasse (svärfar) köpte hans gamla saab och den är ju oxå en riktig liten pärla! Synd att man inte har körkort, eller det tycker väl inte Micke. Han skulle nog gråta sig till sängs om han visste att jag skulle kör hans gamla älskling. Det skulle nog ta ett bra tag innan han skulle sluta skaka! Lugn Micke, jag kör ju bara på ettan så det kan ju inte hända nåt! HAHAHA Men hoppas vi ses snart mina vänner!


Just nu dammsugar Magnus, vet inte riktigt var han slog i! HAHAHA Du är så huslig älskling, finns inte många som du! Om jag också skulle göra lite nytta! Vi ses mina vänner

FRISK!

Så klart att jag skulle gå o bli sjuk. Blev inget jobb igår, fick feber på natten o låg däckad hemma. Pricken över i´t va att Maximillian oxå va hemma! Det är jobbigt att ta hand om ett barn när man har NADA ork i kroppen, men det gick och idag mådde jag lite bättre. *SKÖNT* Så imorgon är det tillbaka till helvetet som gäller...mindre skönt...

Det jag ser framemot är mitt "nya" sovrum! Förhoppningsvis kan vi flytta in sängen imorgonkväll och sova där! Åhh vad jag längtar! Magnus har snart spickat upp alla lister! BRA JOBBAT ÄLSKLING!

Önskade mig trilogin av Stieg Larsson när jag fyllde (fick den av svärmor o svärfar! TACK!) och ska sätta igång så fort vi kommer in i sovrummet. Det längtar jag efter; att krypa ner i den nybäddade sängen, ingen tv ,
bara min bok...Avkopplande...

Maximillian har sovit 10 minuter idag så hans humör just nu är inte på topp! Magnus är i affären och vi ska alldelles snart äta...Låter kebabpizza gott? Mmmm det tycker jag med. Skulle egentligen grilla men allt drog ut på tiden (som vanligt) Men förhoppningsvis blir det en grillad fläskfile´ imorgon efter jobbet! Nu har jag ju massor av saker att längta till imorgon!

Nu kurrar magen! Ska hinna duka lite innan han kommer innaför dörren!

Ses!

Nu är jag här!

Okej...kunde inte hålla mig längre! Blir ju så sugen när den ena efter den andra ventilerar sina åsikter om allt och ingenting. Vill ju jag oxå göra!

Lön igår. Borta idag. Nej, så farligt blev det inte! Tog en heldag med mina favoritkillar på stan idag, kunde inte blivit bättre! När vi kom hem låg följande saker i påsarna: FOTBOLLSSKOR -Magnus måste ha nya innan hans blivande succesäsong (?) drar igång. JEANS & SKJORTA -okej, till mig. Men jeansen kosta bara 299:- på Vero Moda, lite svårt att säga nej. Och skjortan bara älska jag! JEANS -Magnus fick oxå ett par. Hålen mellan benen på hans andra jeans börjar småirritera mig lite. GARDINSTÄNGER &GARDINER - Nu har jag tagit bort garderobsdörrarna i sovrummet (Håller på o gör om där inne och missfärgade garderobsdörrar stod inte högst upp på listan över inredningsdetaljer!) Men nu hittade jag gardiner på Hemtex som va helt okej (hoppas jag), tänkte ha dom istället för dörrar. TAPET - "-Oj älskling, tapeten räckte inte visst." haha det va bara att åka och inhandla en rulle till! Jag älskar tapeten, 99:- på Rusta. Kan ju inte bli bättre! Lägger ut bilder när sovrummet är klart! Sen handlade jag lite annat smått och gott men INGENTING på bokrean! OJJJ. Ska gå igenom katalogen hemma i lugn o ro så får Magnus åka ner på torsdag och shoppa åt mig!

Jag jobbar nu ons, tors, fre & lörd. 

Inget jag ser fram emot men men... Är man inte med i facket på mitt jobb blir man utfryst förstår ni! Åhh, just nu är jag så förbannad att jag inte vet vad jag ska göra ! Hade planerat att ligga lågt och inte bry mig så mycket men DOM får väl inte behandla folk hur som helst, speciellt inte som skit! Vänta bara...Just nu känns det som om djävulen har vaknat i mig...

Äsch, nu vill jag skriva om nåt kul!
Ja vet : ELTON!  Min älskade vän Hanna fick den 12:e februari (på Maximillians födelsedag!) en liten pojke som ska heta Elton. Och vilken kille sen, pappa upp idan! Kan inte med ord beskriva vad jag kände när jag såg honom ligga där. Han va det vackraste! Nu längtar jag tills nästa gång vi ses! Andreas va så stolt och Hanna va så vacker! Är så glad för eran skull! Det har ni gjort bra mina vänner!

Nej, nu ska jag fortsätta måla listerna till sovrummet. Vi är ju för snåla för att köpa nya! HAHAHA Så på med målarkläderna och sätt igång nu Sandra! Måste hinna till affären också...
Men vem vet...vi kanske ses imorn! Det här va ju kul, finns en risk (chans) att det händer fler gånger!

På återseende! Sandra

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0