Stoppa pressarna!!!!

Ni kommer inte tro det men det är sant! JAG HAR KLIPPT MIG! Va på kalas i Linköping igår så ringde Carro (som jobbar som frisör där) och av en slump fanns det tid för mig! TACK TACK TACK! Jag va så vacker när jag gick därifrån! =) Bad Maximillian ta ett kort på mig när vi kom hem och här är resultatet:

 
FÖRE                       EFTER

Vi klippte säkert 3 dm men det va det bästa jag gjort på länge, nu slipper jag fastna överallt och Molly slipper få håret i mun när hon äter! =)

Visar lite bilder från Katthult! Maximillian va lyckligaste pojken men han blev som i trans o visste inte med vilken fot han skulle springa först. Han va lite besviken för Emil va ju inte hemma... =)

    

 

Idag ska Maximillian sova hos farmor & farfar för vi ska åka med Fia & Cristian till Vadstena. =) Äta gott o bara umgås! Maximillian har tjatat såå om att få sova på landet och idag passa alldeles utmärkt för oss alla! TACK!

Nu vaknar LillFisen så lägger ut lite blandade bilder och förhoppningsvis skriver jag imorn igen! (den har ni aldrig hört förrut va?) haha

     


Mammas älsklingar!

Just det: Magnus började jobba igår! =) 7 veckors semester är slut för hans del, HÄRLIGT!!!!
Han sov kvar på jobbet o kommer hem alldeles strax!
Konstigt det kändes att vakna upp utan honom....

Kram S


Stoppa tiden!!! SNÄLLA!

Det har ni aldrig hört nån säga förrut va? "-Vad fort tiden går!" Hmmm Men på allvar: VAD FORT TIDEN GÅR!
På lördag är Molly 1 månad, va det 1 månad sen jag ploppa ut den lilla fisLisan? (Ungefär som om det är så lätt att föda barn att dom bara ploppar ut!?) FisLisan är hennes nya namn, vet inte vad jag har ätit som får hennes söta lilla stjärt att låta så konstigt! =) Cristian: du som tror att flickor inte fiser ska nog inte träffa Molly på ett par dagar! hahaha

I måndags åkte jag, Maximillian, Molly o mamma ut till mormor o Olle i husvagnen i Stegeborg. Mycket trevligt om ni frågar mig men frågar ni typ alla män på campingen så tyckte dom nog det va trevligare när vi åkte. Min söta OBLYGA son vill ju gärna spela fotboll så fort tillfälle ges och ju fler som är med ju bättre! hahaha Det va inte många som kunde säga nej till guldlock, vilket dom nog ångra när hjärtat började slå lite väl fort!  =)
På vägen hem hade jag AC´n på på högsta, tyvärr kände jag inte att det blåste iskallt på brösten för att solen låg på samtidigt, men när jag kom hem sen kom SMÄLLEN! Feber, frossa, ont i hela kroppen & stenhårt bröst = MJÖLKSTOCKNING! Så nu har jag legat hemma som en frusen,svettig,frusen,svettig,frusen,svettig grönsak! Idag mår jag mycket bättre o imorn bär det av till Katthult!

TACK ÄLSKLING FÖR MIN BIL! (Du får nog skriva upp hur AC´n fungerar, skriv det på samma lapp som visar höger & vänster så är jag mycket tacksam!) ;)



Sitter o matar Molly, förlåt; FisLisan samtidigt o så fort
jag publicerat blir det ett bad innan sovdax! =)


Sov gott mina vänner!


Snodde en bild från Agges blogg på sötnosen, har visst varit lite dåliga med kameran härhemma! =(
Kram S

Äntligen! Och den här gången menar jag allvar! =)

Jag vet att jag är lite seg av mig men äntligen är hon här! Midsommardagen tittade hon ut, Molly Maya Sandra Svensson, och ingen kan vara lyckligare än vi! Maximillian är helt lyrisk över sin lillasyster, det blir många pussar o kramar på en dag! Världens bästa Maximillian! Allt gick bra, hon föddes 13.49, vägde 3615 g och va 52 cm lång! Vi åkte hem från sjukan morgonen efter, kändes hur bra som helst att få komma hem och börja vårt liv som 2-barns föräldrar!
Shit, 2-barns förälder, FRÄNT! =)
Tack för alla gratulationer och för allt fint hon (och Maximillian) fått!
Vi är så lyckliga och känner att det är precis såhär vi ville ha det, 2 friska barn, ett hus dom kan växa upp i med 2 kärleksfulla föräldrar som älskar sina barn mer än nåt annat!
Det här har vi gjort bra älskling!
Älskar dig Magnus!


Precis hemkommen från BB! 1 dag gammal, mammas sötnos!

   
   

 



Ska försöka bli bättre på att blogga nu, så ni som är intresserade kan följa vårt liv! =)

Hoppas ni mår bra mina vänner!

KRAM S

RSS 2.0