Dagens outfit! ? !

Tänkte köra en Dagens Outfit! Hhaha skoja bara! Nej, jag vill helt enkelt tacka alla som gratulerat oss genom mail, telefon och riktiga kramar! Nu kör vi o hoppas på det bästa!

Jag jobba idag JAG JOBBA IDAG! Vet inte hur det gick men vad f*n, jag lever! Nu när dom flesta på jobbet vet om min situation (?) så känns allt mycket bättre. Om dom tyckte jag va en bitch innan...vänta ett par månader hmmmm. Jag säger som en kund sa åt mig : "-Du är barsk men rättvis" (Klart jag blir barsk när du inte gör som jag säger gubbe!)

Magnus köpte ju sådanadära (är detta ett ord?) mirakelarmband på apoteket som ska lindra illamående vid graviditet och dom hjälpte massor INTE! hahaha vilket skämt, kunde ju lika gärna kastat pengarna i sjön (eller gett dom till Madde direkt för hon hade f*n hoppat efter). Appråpå Madde, nu kan det inte dröja många dagar tills domen kommer....

Man skulle kunna tro att allt är elände här hemma...hela tiden...men vi trivs med alla dessa baciller o infektioner o influenser o så....Simba fick ju åka till doktorn i söndags. Min stackars bebis. Nu har han sån där plastsak på huvudet och han skäms jättemycket...och blöder jättemycket...överallt

 Plutten...

Jag är beroende..av Miami Ink...



Såg Obama hålla tal på tv igår...blev helt tagen...kunde inte sluta titta. När han talar undrar man : måste saker o ting vara så komplicerade egentligen? Det va flera gånger håret på armarna bara reste sig. På tal om kroppshår: Jag raka ju håret på benen när jag hade innebandyträning men måste jag verkligen göra det nu när jag ska till barnmorskan? En person? Räcker det inte om jag gör det strax innan jag ska föda? Eller är det taskigt...för det är verkligen mycket nu...Får tänka på saken...kommer ju frysa sen ju...

Vill ni se en bild på min trognaste läsare? (undrar om han blir arg, äsch , det är bara att skicka med Magnus ett par ägg så blir han glad...eller en Brynäsmugg eller nåt) Vi chansar! Här är han :


 
PH även kallad snuskgubben! OBS! Han är absolut ingen snuskgubbe men säg inte det till honom, vi låter honom sväva i ovisshet.

Imorgon¨åker grisarna (Agge, Henka o Filippa) till värmen...Ha det bra då...ja, jag är bitter...


Kusinerna...om en vecka: En solbränd och en lite mer åt det bleka hållet....

Kom på att jag inte berättat om mitt toalettbesök...mitt spännande toalettbesök men det gör jag imorn...Varnar Cristian först så han slipper läsa det!

Sov gott!


Då va det dax igen! =)


Mina bebisar...

Jag o Maximillian har mått pyton idag. Jag har sovit typ nada hela veckan(fullmåne) och imorse(?) 4.50 vakna Maximillian o sa han hade ont i magen och mådde illa. (Då är vi två tänkte jag) Vi mös i sängen en stund, han kunde inte somna om. "-Inte dagis idag mamma, annan dag" 6.10 sa det brak i baken på honom. Mmmm det lukta kärlek! Så vi har varit hemma idag, jag mår fortfarande inte bra.

Min andra bebis Simba har skadat sig =( Han har ett brännmärke på benet. uschhhhhh, stackars liten. Vill inte släppa ut dom men när dom står o skriker kl 4 på morgonen är det svårt att låta bli. Här är mina mysungar (2 av 3!)



 "-Älskaj dig Simba, älskaj dig"

Nu ska Magnus kika lite o jag ska försöka sova...

Sov gott

Idol eller nåt...


Magnus tvingar mig att kolla på Idol (hahahaha eller tvärtom) Men jag kan ju göra 2 saker samtidigt så jag skriver några rader.

Har ju inte ens nämnt kanelbullensdag, va ju en vecka sen...Alla dessa dagar HUR KUL SOM HELST!

                              

Min bulle va snustorr medans deras fortfarande va ljumna och färska! Syns det...?

Fick gå av träningen igår... Det gick inte, gjorde för ont. Till råga på allt så skada Angelica knät, trodde f*n det det gick sönder helt. Riktigt läskigt! Men hon är ju så sjukt envis den lilla skiten!

Jag. Maximillian och Magnus va på kvällspromenad häromkvällen, Maximillian ville gå till kyrkan sa han. (Vet inte vem av barnvakterna vi ska ta ett allvarligt snack med...hmmm) Men vi gick upp till hästarna vid Kullerstad, tyvärr tog vi fel väg så vi kom aldrig fram till kyrkan ;) Tur att Maximillian inte kan läsa. Men vi gick förbi ett helt jätteläskigt hus. Stort som fasan och jätteläskigt men så fascinerande...riktigt scary faktiskt. Kändes som det stod ett spöke i var och ett av alla de 13 fönstren...Tänkte jag kunde ta med mig Madde på en "promenad", så kan jag skicka in henne, för hon är ju hur lättlurad som helst. "-Men Madde, jag såg faktiskt en pizza därinne som bara va 1 ½points. Jag lovar! Gå in o titta får du se, jag väntar här så länge."
Jaa, kan funka....hmm

 Min lysande stjärna! Förlåt ...stjärnor!

 Världens BÄSTA! VÄRLDENS BÄSTA!

Magnus gav upp Idol, gick ut i garaget. Joo, det är ju där spänningen finns!? (Han skulle faktiskt måla mina loppis fynd så kan nog få en o annan spydig kommentar efter han läst det här.) Men den risken tar jag! =)

Ledig imorgon! Då ska jag o Maximillian ha en MYSDAG!

Har ju tyvärr inte tv8 och inga biljetter fanns det kvar till matchen imorgon så det får bli sportradion för min del...

Ha det!








Storhandling!

Jag ska inte skriva nåt långt inlägg om storhandling men när vi ändå är inne på ämnet: (?) "Tycka-synd-om-Sandra" så har jag något att berätta. Okej, jag o Magnus va o storhandla. Vi blippa (inte jag, Magnus, är så rädd för att missa nåt) vagnen växer...och växer...och växer. När den äntligen är full o lite till är det som bekant dax att betala. Jag va den som skulle ta med mitt kort så det va bara upp med plånboken och OOOPPPSSSS. Var är kortet? Jo, smartast i stan hade lagt det löst i en annan väska. ALLA DESSA J*VLA VÄSKOR! Ni som känner Magnus vet att han inte ofta blir arg, knappt frustrerad, men NU, nu snackar vi "om-blickar-kunde-döda!

"-Jag sa ju åt dig att ta med plånboken" (Magnus med blicken)
"-Jag gjorde ju det" (Sandra försöker skoja lite men helt fel tajming)

Magnus åker iväg och får låna pengar av sin pappa (tur pust) Jag väntar i affären medans han åker. Kycklingen börjar tina och pommen börjar droppa....Äsch, jag tänker nu kör vi; och blir helt jätteglad av att bli släppt lös på Maxi ensam! Hitta massor med saker men inte blippen...Den har stjärnan i gänget (Magnus) tagit med sig i all frustration! Hahahahaha

Han kommer tillbaka efter ett tag och lite rikare! Nu är han sig själv igen o vi kan skratta åt eländet! Jag tar vagnen som förövrigt är JÄTTEtungstyrd, tar sats i mina nya stövlar och sträcker mig! Sträcker mig som f*n i ljumsken! Det gjorde verkligen jätteont men sa det bara lite tyst och försiktigt till Magnus. Han flinar lite och man ser i blicken vad han tänker :"vilken vältränad tjej jag hitta" Då kan ni förstå varför hans frikort är Susanna Kallur! Det är musklerna han vill åt! =)

Men tillbaka till att tycka synd om mig...hur ska jag kunna träna imorgon...?Jag har ju ont ju...

Bästa medicinen :

Vill att han ska vakna, hann inte säga god natt...Men ska gå in o puss på honom lite!

Sov gott!

Har ni börjat tänka på jul?

Eller är det bara jag som är lite wacko? Jag har redan börjat planera vad jag ska göra (gör de flesta julklapparna själv, lite skev, jag vet) till några personer. Åhh jag längtar så jag tror jag dör. Har börjat plocka upp julsaker på jobbet men kom igen det är ju bara 2 månader kvar...o lite till....

Jag vet att ni undrar : och, ja, har fortarande ont i benen och ena armen... Tycker så grymt synd om mig själv...

Magnus bara :"-men gå ut o spring ikväll älskling" Ungefär som om inte jag har sprungit tillräckligt på ett tag, va? ? ?

På torsdag är det på´t igen, längtar faktiskt lite...! Mina "muskler" ser nog inte fram emot det fullt lika mycket! =)

Det är den här killen som talar om för mig att jag ska ut o springa. Skulle NI ta det han säger seriöst?



Nää, inte jag heller! Han spela förresten sin sista fotbollsmatch idag...Hur det gick? Gissa....
Men du är mitt fotbollsproffs älskling och inte för att tala om Maximillians stora idol! Puss på dig!

Nu vill en liten men bestämd pojke sova!

Sov gott!

Mysfredag!

Jag o Maximillian sitter i soffan o myser framför Bolibompa! Har laddat upp med gurka, morötter, chips o dipp! Just nu ligger det ca 6 ½ halvt tuggade gurstavar och 3 halvätna morotstavar på vardagsrumsbordet men ge det ett par minuter till så är nog summan den dubbla! UNGSORK! =) (Inte för att tala om alla krossade chipsbitar i soffan) Häärligt med barn!

Jag kan inte sluta klaga men f*n vad ont det gör i benen!

Magnus är på speedway, skulle hjälpa Andreas idag men det blir nog inte så sent. Han kan ju ta dom där halvätna morötterna och gurkstavarna när han kommer hem! Färdigdippade o klara!

 Sommaren är slut... Men nästa år får Maximillian fånga grodor på landet igen! (Det har han inte fått från sin mes till mor iallafall, det är en sak som är klar!) haha

Sov gott... sen...

Jag lever! Yes jag lever!

Jag lever men det är fan knappt...När rörde jag på mig senast? 1992? Det känns kan jag säga, jag som inte trodde jag hade några lår...hur kan det då göra så J***a ont i dom? konstigt...

Men det gick väl bra för att vara första gången, tar ju ett tag att komma in i det. (få se vad jag skyller på efter träning #43)
Inte så jättesvårt att lära sig alla namnen då alla utom typ 2 hette Emma (vad dom andra två hette kommer jag dock inte ihåg)

Men hur går man vidare nu då? Tränarn kanske tyckte jag va askass och aldrig mer vill se mig o mina taniga lår? Eller ska jag dyka upp på nästa träning... hmm Ska höra med kusin!

Min klubba matchar mina skor! NIICE!

Var ju så illa tvungen att raka av mig vinterpälsen! VILKET SKIT! Eller det kanske man inte måste? JO Sandra, det måste man!

Nu ska jag tigga till mig lite lårmassage av min kära sambo innan det blir sova som gäller!

Tveksamt om jag kan gå imorgon, om jag inte svarar i telefonen beror det på att jag inte hinner fram innan ni lägger på. Så vi kör ett MINIMUM på 25 signaler imorgon!

Sov gott mina nya innebandyvänner! (Blev ju bjuden på fest på lördag) =) "sympatibjudning"????

Och Helene: Om du så ens tänker tanken på att lägga ut minsta lilla bild någonstans på internet kommer du snart ha samma känsel som jag har i låren nu, I HELA KROPPEN! hahaha (Jag menar allvar!!!!!!!!!) hahahah

Kram


Hur ska detta gå?

Är hemma från jobbet idag IGEN ....Maximillian är sjuk IGEN... Jättesnorig och ögoninflammation, kan inte låta bli att tycka synd om den lilla skrutten men som tur är går det ingen nöd på honom! Han vet inte hur man tar det lugnt, han kan det där med att busa! (just nu meckar han med skivarn så vi får väl se hur bra den fungerar sen med allt intorkat snor)

Åkte ner på stan igår när Magnus kom hem från jobbet...Shoppa ett par nya stövlar (Obs 249:- på Wedins) , nya grå strumpbyxor, och håll i er nu : nya träningsshort, träningst-shirts och en INNEBANDYKLUBBA! För idag smäller det...Jag o syrran tänkte visa vad vi går för på planen hahahah Åhhh shit, vad har jag gett mig in på?
Tränar skittider 20.30- 22.00 och min buss hem går halv tolv! Vet inte hur jag ska få ihop det...hmmm

Just det! Va ju ute i lördags som bekant! Hade en jättetrevlig kväll trots ett litet missöde under kvällen... =(
Men här har ni lite bilder !

   

   

 Ingen dålig frukost jag fick dan efter! =) Sov ju hos Micke o Carro! TACK! Micke stackarn hade städat efter oss, diskat alla glas och bäddat min säng! VILKEN KILLE! Tack Carro för en jättetrevlig förfest och tack resten för resten! PUSS

Efter frukost gick jag och Carro till Folkparken o käka glass

Måste ju visa mina fina tofflor jag har fått av min mormor! Hon har väl gjort en sådär 25 par åt mig men dom här är mina favoriter!  Jag älskar dom!   

Nu ska jag torka lite snor ser det ut som!

Ha det och önska mig lycka till inför ikväll!

Shit, vad har jag gett mig in på....

RSS 2.0