STORSTÄDNING!

Idag fick vi äntligen arslet ur vagnen! Vi är lite krassliga allihop men det struntar dammet i...! Så det va bara på med mjukiskläder, fram med skurtrasan och sätta igång. Just nu har vi en paus, lillkillen somnade, han orkade inte mer och Magnus är & köper ......kebabrulle......Åhh vad jag längtar efter honom! *PUSS*
Måste fjäska lite, han är lite sur förstår ni...Jag spöa honom i Fifa på Playstation och han har lite svårt att smälta det....
Oops, nu kommer han...hahaha Men älskling, jag kan låta dig vinna ikväll så kanske du mår bättre...!

Nej, nu ropar kebabrullen på mig! Och jag är inte sen att skynda mig dit!

Puss

Påsk?

Okej, jag erkänner ; när julen närmar sig (eller 3 månader innan det) blir jag som en helt annan människa. Jag ÄLSKAR julen och allt som hör den till. Pynt, gran ,egna julkort, personliga julklappar, glögg och ALLT som kan tänkas! Runt jul njuter jag som mest, då trivs Sandra. Men påsk? Gjorde ett ris utanför huset, gav Maximillian ett påskägg men that´s it. Men nu är ju svärmor o svärfar i Brasilien över påsk och där brukar vi ju tillbringa helgen annars. Men nu känner jag bara att jag inte har ork att engagera mig och för en gångs skull känns det helt rätt. Fick ett påskkort från våra vänner Carro & Micke vilket gjorde mig SÅÅ lycklig. Att man kan bli så glad av ett påskkort! =) Hon hade gjort det själv oxå vilket gjorde det hela mer roligt! TACK!

Ikväll ska jag o min älskling tillbringa tid tillsammans, bara han och jag...Inga räkningar, ingen dator , inget städa och INGEN TV! (Det är Andra avenyn men han lurar sig själv om han tror han ska få se det!) HAHAHA

Jag är ledig imorgon men dom kanske ringer efter mig, min kära moster va sjuk idag o kanske blir hon borta imorgon oxå? Hon kräks...USCH! Krya på dig!

Eva o Lasse : Snart kommer ni hem era kräftor! Hörde att ni bränt er igår, ja, det måste vara jättejobbigt att vara i sol och värme! HAHAHA Vi ses om några dagar, ska bli riktigt kul att träffa er igen! Och Lasse: om det fattas ett par hundra tusen när du kommer på torsdag så har inte jag NÅGOT med det att göra! =)

Allt har fungerat skitbra när chefen va borta, helt oväntat. Annars brukar stället klappa ihop och alla är osams med alla men den här gången va det faktiskt riktigt roligt att gå till jobbet! Det tror jag alla tyckte. Låtsas chefen gjorde sitt jobb ! =) Så Lasse; nu vet du att du även kan ta semester här hemma i Sverige, vi fixar det nu! Efter 10 år! hahahaha

Nu är det en kille på 92 cm som vill ha välling! -" Booook" Det blir nog att läsa lite bok oxå låter det som!

Hej hej

Carro: du är bäst!

Idag va min vän Caroline o hälsa på! Va så mysigt att bara sitta o prata, det behövde jag verkligen...Okej...vi åt också! Baguetter med massa smarriga pålägg, detta avslutade vi med wienerbröd och...håll i er nu...JORDGUBBAR! Sitter man där och så gott som äter sommar, tittar ut genom fönstret o ser snön lätt falla ner. Då fungerar inte hjärnan som den ska!

Vi ska shoppa lite jag o Carro, förlåt...:Kurre! Vill så gärna hitta en bikini (kanske LITE tidigt) och sen vill jag handla pärlor! PÄRLOR PÄRLOR PÄRLOR! Jag älskar pärlor, gjorde lite ringar häromdagen, så enkelt men så fint... Men Carro, vi kan ju inte bränna alla pengar....inte om man tänker på våra planer...är lite osäker på Micke...men jag förlitar mig helt på dig! DU KLARAR DET! hahaha NEJ, fick nyss mess från dig och det ser ut som vi får förlita oss på Magnus istället! GO ÄLSKLING !

Imorgon ska jag till mitt arbete, mitt älskade arbete! Det ger mig så mycket! INTE! Men vad gör man inte för pengar! =)

Agge: Nu blev det visst inga fler hockeymatcher för er del men vad säger du om att gå o titta på Dolphins? Vi fick ju inte tag i några biljetter till IFK- Djurgården...Ska vi trösta oss med basket?

Nu ska jag kramas med Maximillian innan han somnar!

TACK för idag Caroline, du är en riktig vän!

Kram

Jag lever!

Okej, Charlotte vann...Låten blir bara bättre o bättre och huvudsaken är ju att min älskling är lyckligast av alla idag!

TACK mina vänner för igår! Pastasalladen va helt underbar, det hade ni gjort bra! Dom hade nämligen med sig pastasallad , MYCKET pastasallad, chips, chilinötter, ostbollar och GLASS! Men den ligger kvar i frysen hahaha Men den väntar på er så ni kan känna er lugna! =)

Lyssnar på BÄSTA skivan nu medan jag skriver. Är lite småförälskad i Lasse Lindh och det hade Cristian snappat upp! Fick en skiva igår och den är underbar! TACK Cristian!

Magnus åkte in till stan, skulle vattna blommorna på Vattengatan och köpa med sig pizza hem! Tro mig, pizza är det enda som funkar idag! Maximillian tittar just nu på Byggare Bob, bytte till Karlsson på taket! =)

Nej, nu måste jag duscha, och slänga in en maskin tvätt!

Puss o hej

REKORD!

Min älskade son slog många rekord idag... Han tjöt HELA vägen hem från dagis (andades väl ca 3 gånger) Skulle INTE hålla mamma i handen... Den som har sett mina armmuskler skrattar nu åt synen då jag bär en fullt påklädd Maximillian hela vägen hem...Som ni förstår gick inte det, han fick fortsätta tjuta...Sen skulle han bara gå på gräsmattan, vilket är j*vligt svårt när det endast finns asfalt! Men det struntade ju han i ! När vi äntligen hittade en liten gräsplätt stod han bara där , helt still, (okej; kroppen skaka lite lätt av all gråt) Vägra röra sig och skriken bara eka mellan husväggarna! Gråten hade vid det här laget övergått till skrik, ett högt sådant! Jag kommer inte ihåg hur vi kom hem men fram kom vi och tro inte att eländet slutar då inte! Att få i honom nån mat va bara att glömma...Men tro inte han ville ha välling...och ingen napp...Helt lugn (på utsidan, på insidan kokade jag som en kräfta i mycket hett vatten) tog jag på honom pyjamas, borstade tänderna...(okej; nuddade väl ena framtanden med tandborsten) , bar in honom i sängen och la honom ner... Det tog 5 minuter innan han somnade, vilket oxå är ett rekord! =) Han va så trött pysen och det är han inte ensam om...

Någon som är sugen att hämta på dagis imorgon? RING MIG!

Puss

Ensam hemma!

Maximillian o Magnus åkte precis nyss. Skulle hälsa på Andreas i Krokek, va ju ett tag sen dom träffades och snart drar ju speedway-säsongen igång så då blir det väl inte så mycket tid över för "nöjen". Han är så sugen Magnus, på att följa med Andreas på tävlingarna framöver, helst skulle han väl vilja köra oxå ! =) Titta på speedway är faktiskt himla roligt men nu kör ju inte Andreas i Vargarna längre så vi får se hur mycket  tid vi tar oss att åka ut till Kråkvilan ...  

Vad ska jag göra nu då???? Sugen på att bara sitta o pyssla lite men vet inte riktigt vad jag ska pyssla med....Sen vill jag komma igång med Stieg Larsson böckerna också.... Sovrummet är ju klart nu! Vi sover där och SOM jag sover! Har somnat före klockan 20 (!) varje kväll! Åhh, vad jag trivs! Bara lite speglar o nån hylla som ska upp (slut på IKEA som vanligt!)

Ska nog göra en drömfångare...har börjat på en till sovrummet men sen bytte jag färger där inne så nu passar den inte (!) =) Men det kanske är nån som vill ha den!

Svärmor o svärfar är framme i Brasilien om mindre än 2 timmar...Dom har varit där förut och det verkar vara helt fantastiskt! Längtar redan tills dom kommer hem så jag kan få se på kort! hahaha
JAA, det kan jag göra! Har ju lite kort som skulle behöva komma in i ett album av nåt slag... hmmm....
Nu blev det mycket helt plötsligt...Får ju inte missa Hem till gården 12.25...Magnus mobbar mig så det heter duga men jag tittar ju inte på Andra Avenyn iallafall! ÄLSKLING!!!

Magnus byter jobb om en vecka, det ska bli så himla skönt, mest för hans egen skull...Gå o dröna på Malmen funkar inte nån längre tid, inte för en sån som Magnus som MÅSTE göra någonting hela tiden! Men nu kommer det bli KANON vännen! Du o snuskgubben jobbar ihop igen!

En tråkig sak: Har Ingen Barnvakt På Lördag! Blev ju hembjudna till Christian o Fia på Melodifestival FEST! Såg fram emot det så himla mycket! Har jobbat så många helger o kände att jag va värd den här festen (?) SJÄLVKLART kan vi ha festen här, Maximillian sover ju som en stock så inte för hans skull! Men nu va det ju planerat hemma hos dom, då känner jag mig dum att fråga om folket vill komma hit istället! Eller?!
Jag älskar ju melodifestivalen och så är jag ju ledig o allt!  Äsch, jag frågar....kan ju inte få annat än ett nej som svar...(Vill ju träffa alla!)

SHIT, nu missar jag nästan Hem till gården! Vi ses!

TACK BARNVAKTER!

Vill börja med att tacka Maximillians farmor och farfar för att dom HELA tiden ställer upp och hämtar honom när det krisar! Vad skulle vi göra utan er farmor farfar och mormor! Ni vet nog inte hur värdefull eran hjälp verkligen är! TACK! Och Eva & Lasse; ha det såå himla bra i Brasilien! (Dom åker på måndag och blir borta två veckor!) USCH! =)  Så när chefen är borta ska jag sitta på kontoret! Det ska faktiskt bli himla roligt, att göra nåt annorlunda! Sen att det fattas en så där 2-3 miljoner när chefen kommer tillbaka kan ju inte jag rå för...

FREDAG: MYSDAG! Då ska jag och Maximillian mysa hela dagen! Äta god mat och fruktsallad! Om han får bestämma så spelar vi väl fotboll tills han somnar ! =) Så goo han är den där lille apungen! Han klippte sig igår hos frisören för första gången! Det gick faktiskt jättebra, han va så duktig! Satt o läste skvallertidning och tjatra med de andra tanterna!

LÖRDAG: MELODIFESTIVAL! Carro & Micke skulle komma över en sväng o äta tacos på lördag, det va ju så länge sen! Så haka Hanna, Andreas och Elton också på... KUL! Och sen kommer Christian o Fia oxå! OXÅ KUL! Så jag tror kvällen kommer bli hel lyckad! Äta lite gott och bara mysa! Längtar! Vi värmer upp lite inför den stora finalen nästa vecka, undrar om dom vill komma tillbaka då oxå??? Hoppas det! För älskling: då står HON ju där på scenen igen, din älskade Charlotte! Så f*n mig om jag missar det! Eller??? HAHAHA

Nu ska jag laga lite mat (okej popcorn) men mat låter bättre...! Magnus sover på jobbet så inatt trängs jag med Maximillian i sängen, vågar inte sova själv! HAHAHA Vilken hero till mamma han har!

Sov gott !

Kram

RSS 2.0