FY


Skulle bara säga att först nu börjar jag må lite bättre... ALDRIG mer! Jag menar ALDRIG mer!

Mat på varenda kanal...

Dagen efter!

Skriver bara en snabbis nu! Mellan tzatzikigöra och dukning! Folket kommer vid halv 4!
Bröllopet igår va jättelyckat! Jag va helt slut när jag kom hem, kan inte förstå hur dom orkar dansa SÅ mycket!

Jag vet att dom kommer bli jättelyckliga ihop! Min lilla gumma...nu är du fru Sonar! haha Och Andreas, vilket ödmjuk kille! Precis vad lillsnörpan behöver! Vi kommer till Göteborg så fort ni kommer hem från Västindien!

Tack för en underbar kväll!

Det fanns inte mycket tid för fotografering då det under HELA kvällen stod ca 200 personer runt Baha o dansa! Vi passade i slutet på att smita upp på deras podie o sno åt oss en bild!



Hej hej! Nu ska jag dra på mig masken! (smink)

Bröllop!

Idag gifter sig Baha...Kan inte tro att den här dagen redan är här...den lyckligaste dagen i hennes liv! Det blir att packa många näsdukar för jag vet med säkerhet att hon kommer vara den vackraste bruden!

Jag har gjort iordning mig precis, väntar på Magnus. Han åkte o lämna Maximillian hos farmor o farfar! Lillplutten får fira midsommar där idag när mamma o pappa ska på stor fest! För tro mig när jag skriver stor fest! 650 personer! 650 personer! Bara det blir en upplevelse! =D

Magnus skulle köpa med sig McD hem så jag väntar med att sätta dit lösnaglarna tills efter jag har ätit! FÖR SÄKERHETSKULL! Jag är ju inte så värst kvinnlig av mig och lösnaglar + Sandra går ju inte ihop sig så där jättebra! =D

Shit : får inte glömma plåster heller!

Hoppas han kommer snart för jag börjar bli nervös och jag hatar att vara nervös alldeles själv!

Ha en trevlig midsommar för det ska jag ha! Lite annorlunda med trevlig...!

Kram





Dop!

I lördags va det dop! Elton Valentin Fagerdahl... Vackert va det!

Här har vi den lyckliga familjen!




Jag o min älskling va också lyckliga, så lyckliga att vi bjöd på lite akrobatik (varenda cirkusclown lär undra om jag vet vad jag pratar om...)




"-TAGNING 43" Madde står bakom kameran o bedömma av dom 42 bilder som blev tagna innan så kan man undra om det va första gången...?




Här har vi henne : MÄSTERFOTOGRAFEN MADDE! Och så jag förstås!




Tvingade Hanna att posera framför kameran utan att muppa sig..det gick ju det också Hanna! =D




Elton va jättesnäll hela dopet igenom! Här längtar vi till kvällens match!



Nu har den här dagen snart gått den också...Sen blir det jobb ett par dagar innan festligheterna drar igång! KUL!

Kram kram

Potträning ? ? ?

Vi vet att det är dags att lära lilleman att kissa själv,  ja nu är det  dags att sluta med blöja!  Vilket visade sig vara lättare sagt än gjort! Vi är helt lost på den fronten. Men nu är han ju inte rädd för själva pottan längre vilket för oss är ett stort tacksamt plus! Men nu är ju sommarn här o då är det ju SÅÅÅ mycket enklare att  avvänja honom från blöjan, då kan han springa omkring ute naken! (detta har väl ca 40 pers sagt till oss) Det funkar ju också  skitbra!  Eller inte... Har väl kissat på så gott som hela altan vid det här laget. Så nu undrar vi om dom där ca 40 personerna kan komma ut o hjälpa oss... Är det nån på allvar som har en bra ide´eller ett klockrent förslag så  tar jag tacksamt emot alla  idéer !  Inte för att jag på nåt sätt gett upp hoppet  men lite hjälp på traven skadar ju aldrig! =D  Vi får helt enkelt ge oss f*n på att det ska gå, då brukar det lösa sig! Vi är ju ett team jag o mina älsklingar!

DRÖMBILDEN!                                                           



DET EVIGA SLUTRESULTATET!                              


Imorgon är det Eltons dop och efter det ska vi på 1-års kalas, Maximillians tjej Ella fyller år ! Och inte att förglömma : SVERIGE - SPANIEN! Matchen ska jag o min älskling avnjuta på altan! MYSPYS!

Hej hej

Varför inte vara ute o njuta av solen...?

Ni anar inte hur mycket folk det varit på jobbet, fattar inte varför dom inte är ute i solen o njuter!? Vi njöt av solen måndag o tisdag! Måndagen tillbringade vi i Mårängen, badade i sjön o bara myste i gräset! Angelica o Filippa va med familjen Taikon (vi alltså) Tisdagen satte jag o Angelica upp vår nya pool men när tre timmar gått hade vattennivån stigit ca 4 cm (cirka) och vi va tvungna att åka in till stan o köpa studentpresent till vår kusin Emma som tar studenten imorgon! Jobbar till fem så det blir raka spåret dit efter det!

Ni vet den där hemligheten jag pratade om...den sket sig. Carro va ju här hos mig o vi skulle fixa så bra men det fanns inte kvar att beställa på nätet men vi får hoppas hon blir glad för det hon får ändå! HOPPAS!

Funderar på att ta ett kvällsdopp men ställer mig lite tveksam till vattentemperaturen...

Just det, vi köpte tv till sovrummet igår på Media Markt...Magnus missa straffen (ni vet om man sätter bollen i ett speciellt hål så får man pengarna tillbaka) så han är lite frusen idag...(fick sova i garaget igår). Älskling du va ju NÄRA! *smile* Vi skulle ju ha en tv så då kan man ju lika gärna chansa! Så nu är Fotbolls EM på altan räddad! Åhh vad jag längtar men nu är det inte många dagar kvar! Fan vad kul det ska bli! Om Sverige kommer tvåa i gruppen visas deras kvartsfinal på midsommardagen så ni som kommer ut hit då får kanske ta med er Sverigetröja o hela kittet! Kul det ska bli då förresten, hoppas det blir en lyckad kväll....kan dock inte bli misslyckad för herr Spetz har lovat att han ska lära sig spela Jason Mraz "i´m yours" på gitarr tills dess! Visste jag kunde lita på dig! (När han nu läser det här sitter han hemma o svär lite halvhögt för han har egentligen inte alls lovat det) Men det kommer inte hindra honom från att göra ett försök...eller...? =D

Och den här killen ska ta hand om mitt barn på lördag...blev plötsligt lite tveksam....
Fan vad klantig du är Micke! HAHAHAHAHA

Puss

Nää USCH O FY!

Har för tillfället bara en sak o säga : Fy fan vad dåliga IK Klockaretorpet är! Just nu är jag så förbannad att jag inte ens vet var jag ska börja! Det är så mycket som vill komma ut men........... fan vad gör dom i div 4 ?????
Jag ska tvinga Magnus att sluta, varför förstöra 4 timmar på sånt här skit när han kunde ha varit med mig o Maximillian! Jag pratar inte om att han bara ska få spela när det går bra men när det inte finns många spelare på plan som VERKLIGEN vill vara där då börjar jag undra varför lägga ner nån energi alls ? Och till er spelare som efter fem minuter undrar om inte matchen är slut snart : Det finns Korpfotboll! 
När man inte ens klara av att passa bollen till en spelare med samma färg på tröjan som än själv har man ingenting på plan att göra! Dom behöver en rejäl jävla utskällning, inte bli klappade medhårs o få beröm för den där enda passen som kom till rätt adress! Skärp er nu grabbar! Jag vet ju att ni kan , ni har endel riktigt bra spelare i laget men 4 spelare bildar inte ett lag! Ni måste börja spela som ett lag, ni måste prata med varandra på plan! Men ni måste först och främst LÄRA ER PASSA DEN DÄR JÄVLA BOLLEN TILL VARANDRA! Jag undrar hur era träningar ser ut egentligen? Var är konditionen? Var är passningsspelet? Var är teamwork? Sen har jag en fråga till : Vad är målet med den här säsongen? Vill ni stanna kvar i fyran? Bryr ni er överhuvudtaget, ni ska ju inte stanna i Klocket nästa år ändå...!? Eller? Vill ni inte  satsa den här säsongen och verkligen visa  alla som tvivlat på er innan att ni är ett lag med hög klass? VAR ÄR MOTIVATIONEN? Om inte ALLA strävar mot samma sak , t.ex. att bli ett för säsongen stabilt mittenlag i fyran, så spricker det direkt! Vill man inte spela så har man för fan inget där att göra! Sen kan man göra en dålig match, det kan alla (t.o.m. Beckham...?) men det här är fan pinsamt! Och  en till fråga? HUR SKA NI SPELA? Först 4-5-1 (funkar inte med Linden ensam på topp) sen 4-4-2 (Linden är forfarande ensam på topp på nåt konstigt sätt) och idag frågade jag Magnus precis innan avspark -"Hur ska ni spela idag?" Då säger han -" 4-3-3" Då blev jag lite glad o kände att nu kommer det bara rassla till i motståndarens mål, nu kanske Linden får den lilla hjälp han behöver? Nu kanske han slipper göra allt själv...men inte då? Klocket blev rejält nedtramade i skorna direkt av ett taggat och imponerande Hagahöjden! Det sket sig i starten som man brukar säga! Magnus gjorde en tavla men över lag tyckte jag han gjorde en katastrof match!
Fotboll behöver inte vara så krångligt , och det är inget finlir jag vill se utan det är 11 spelare som kommer in taggade på plan med känslan i kroppen : "Kom igen nu grabbar, nu kör vi" Sen spelar dom FÖR varandra och MED varandra!  Nu vet ni ju inte ens var ni har varandra , BÖRJA PRATA med varandra , stötta varandra och framför allt :BÖRJA SLÅ ENKLA PASS! Inga svåra pass(som ni ändå inte klarar av), inga dribblingar (som ni ändå inte klarar av) utan vanliga enkla jävla passningar! Och det krävs lite mer slit , lite mer grovjobb från endel spelare!

Sen att endel har två vänsterfötter går ju att diskutera, men det gör vi en annan gång! Nu ska Magnus få lida lite till genom att höra på mitt tjat o gnäll o skäll... FÖR "-Vad fan kan du om fotboll Sandra" som han sa till mig en gång.

Älskling : jag kan inte mycket om fotboll men jag ser när två personer i samma lag inte kan passa en boll till varandra!

Men den här gången är vi inte så osams som vi va när han sa  det ovan!  Han håller med mig för han vet att jag har rätt!

Jag som bara skulle skriva två rader...

RSS 2.0