Hör ni vad tyst det är.....



Maximillian sover redan...Han sa till Magnus vid 18.30 :

"-Får jag gå o sova nu pappa...?"

Hahaha

Han har varit hemma från dagis idag, kräktes inatt + att han haft ont i halsen o snoken full av snor (som inte vill komma ut) Men imorn blir det dagis för han mår mycket bättre! (TACK O LOV!) =)

Jag, Maximillian o Molly åkte in till stan igår efter lunch, tvinga med oss Thessa o Joline oxå. ( Joline ligger hemma idag o är jättesjuk...sorry....) Vi va nämligen o mata ankorna vid Färgagården! JÄTTEMYSIGT dock men JÄTTEKALLT! HAHAHA









Appråpå Thessa! Hade babyfest för henne här hemma i söndags!
Att tillägga: hon visste ingenting! HAHAHA
Ni skulle sett hennes min när hon klev in o såg alla i vardagsrummet, OBETALBAR!
Tyvärr tog jag inga kort med min kamera, men ska få Fias kort, förlåt ; fotografier! hahaha
Snodde lite bilder från Thessas & Carros blogg iallafall:



Denna underbara gipsmage fick hon som gåva från mig, Fia, Angelica, Carro, Hanna & Madde.



Hon fick många fina gåvor från ALLA som va där! Så himla roligt att ni kunde komma!
Och extra roligt att det va så många barn som busa omkring! MER BARN!
Har dock ett grönt kritstreck på bordsbenet i vardagsrummet...hmmmm...
Hahahaha ÄLSKAR GRÖNA STRECK! <3



Du är värd all lycka i världen min älskade vän...

Nu ska jag o min älskling snart titta på IDOL (han vet bara inte om det än...)
Följer samtidigt speedwayen på nätet!
SPÄNNANDE! ? ! ?



JUST DET! TACK Eva för det underbara virkade överkastet!
Fick låna ett överkast från Magnus mamma som hennes mormor gjort!
UNDERBART!



Sov gott nu mina vänner!

Kram S







Världens bästa Maximillian!



Maximillian o Magnus va på Maxi o handla häromdagen, och när de gick förbi blomsteraffären sa Maximillian att han ville köpa blommor till sin mamma! VÄRLDENS BÄSTA MAXIMILLIAN! Det hela sluta med att Magnus (va tvungen) att köpa han mä! Älskling! =)

A´la Maximillian:

Vi sitter o äter frukost han o jag. Han tyckte att han hade viktigare saker att göra (typ kolla så tv´n fungera) så han säger:

"- Jag vill inte ha mer"

Jag tittar på honom med höjda ögonbryn o säger:

"- Men älskling, du måste äta lite till"

Han säger UTAN att titta på mig o med en överlägsen ton samtidigt som han börjar gå ner från stolen:

"- Jag vill inte äta mer, nu har vi pratat om det färdigt..."

Och sen går han...han går in o tvättar sig, kommer ut från toan o tittar inte ens på mig. Det va liksom inget snack om saken...

Who´s the boss?
Inte jag tydligen...

Hur kan man låta bli att älska en sån unge...?
Jag kan inte det iallafall...



Maximillian precis hemkommen från BB
                      *LYCKA*

Kram S

Tandpetare tack!

Jag är så trött!!!! Men nog tjatat om det!

Idag va jag & Molly med Agge! Vi flängde runt o kolla tapeter till deras hus! Har jag sagt hur bra det kommer bli? =) Vi har inte riktigt samma stil jag o min syster HAHAHA Tillslut sa hon inte ens nåt när jag visa en SNYGG tapet! Blev käk på Maxi o sen hämta Maximillian på dagis! TACK FÖR MATEN SYSTER!

Sydde gardinen igårkväll! Räcker nog till två kuddfodral oxå HOPPAS JAG!



Nu spillde Maximillian ut en full mugg med varm choklad!

I´M OUT!

kRAM s

Tack kusin!



TACK kusin Evelina för den fina bloggen du gjort åt mig!


Kusinerna fyllde 13 häromdagen o storasyster Evelina va så snäll o gjorde om min blogg när vi åkt därifrån! Grattis killar o Tack Evelina <3

Vad har hänt mer...?

* Picknick stod på listan! Folkparken va platsen & Carro, Maximillian & Molly va där(+Magnus)!
Supermysigt som vanligt!

*I lördags åkte jag, Maximillian o Molly in till stan, mötte upp Carro o tog en promenad till Färgargården! VILKET VÄDER! Maximillian sket rentutsagt i det fina vädret, han va SUPERTÖRSTIG o SUPERTRÖTT så Magnus fick komma in o hämta stackarn. Vilken j*vla morsa som inte har med sig vattenflaska.... =(
Tur att Christer & Gun-Britt hade med vatten & banan till lillkillen!
Carros mamma stod o sålde sina underbara hantverk & jag köpte ett fågelbad! ÄNTLIGEN!
Shoppa på loppisen på vägen hem oxå (2 bord kvar men vi lyckades fynda!) Så nu ska jag sy gardiner tror jag!
Tack för att du löste ut mig gumman! Hahaha





Väntar på ett vitt virkat överkast från svärmor *HEMLIGT* Säg inget till Magnus!!!!

*På kvällen va vi på födelsedagsfest! David fyllde år men tyvärr hann vi bara va med 40 min... Men det va trevliga 40 minuter, eller hur Micke? Hahaha

*Igår hade vi mysdag jag, Maximillian o Molly! <3 På kvällen kom Agge o Filippa förbi en sväng med mer kläder till Molly! =) PANNKAKA stod på menyn!
Tur att jag hade ägg hemma....!?

* Och idag har hela familjen tillbringat i trädgården! Riktigt höstmysväder idag så på med trädgårdshandskarna o så kör vi!
Tog bort en stor En som stått utanför sovrumsfönstret! Gick inte med såg och inte heller med yxa så Magnus "rallykalle" Svensson spände fast den i bilen o FULL GAS!!!





Hahahaha

Gjorde lite höstfint när Magnus brottades med Enen



Jag är trött...ser lite suddigt....sova? Inte än...



SÖTASTE MAXIMILLIAN hjälpte oxå till!
( o sen att plattorna är fulla med jord spelar ju mindre roll)

Imorn ska jag brassa runt med Agge o kolla på tapeter o så till deras nya hus!
Har jag sagt hur bra det kommer bli!? =)

Nu blir det symaskinen tror jag, hoppas tyget räcker till en gardin!
Magnus tyckte ju tyget va såååå snyggt så vill inte göra honom besviken! HAHAHAHA

Sydde en ny skötväska häromkvällen, en modell mindre än den förra vilket är skönare när man bara ska åka iväg en sväng. Hitta en liten stuvbit och håll i er nu : 11 kronor kosta den!





Ha nu en bra kväll mina vänner! Och du Majje: SJÄLVKLART FÅR DU EN RIKTIGT MYSIG HÖSTHÄLSNING FRÅN MIG!

"-VAD FAN LAGAR MAN FÖR MAT OM MAN INTE HAR KETCHUP HEMMA"
-
Caroline Spetz-
KraM s





Höst...det gör mig inget....inget alls...

Ruggigt det börjar bli, men som sagt, det gör mig ingenting! Tycker det är mysigt o bara ....ja mysa! Igår va det oxå jättemysigt! Åkte ner till stan o träffa modegeniet Jenny o sötaste Liam. Barnen sov (!) medans  vi knalla runt på stan, shoppa lite smått o gott. Sen börja Jennys mage kurra (haha skyller på dig) så vi gick o satte oss på Lindahls. Elin & Alice kom förbi en sväng, kul att få se den fisen oxå! =) Tack för igår Jenny, det får vi göra om snart! Med alla barn nästa gång kanske...? =)

Fan (förlåt) nu kom jag emot nån jävla (förlåt igen) knapp igen....HUR LYCKAS JAG? Orkar inte börja om...

Kom precis hem från stan där jag Maximillian o Molly haft picknick i Folkparken med bästa Carro! Hel mysigt va det! Märker ni att jag är inne i en väldigt mysig period! =) Men nästa gång jag ser dig Carro vill jag att det är i bikini! (Vill du låna den där svarta jag har förresten? HAHAHAHAHAHA)

Nu ska jag ge Molly käk o söva lillskiten! Magnus kom in till stan o busa med Maximillian, ska snart åka tillbaka till jobbet igen!

IDOL KL 20.00!

Sov gott vänner...

Kram S


Våra dagar i bilder

Vilket lyx! Magnus har varit ledig fredag, lördag, söndag och är även ledig idag o imorn! Vi skulle ju ha en underbar helg HELA FAMILJEN! Det börja ju bra iallafall...

I fredags åkte vi till badhuset här i Skärblacka, jag har ju längtat såå efter att få visa upp min hängiga, blekfisa kropp (som verkar ha ett eget liv) eller rättare sagt INTE! Men jag har ju införskaffat mig en baddräkt, som förövrigt är alldeles för liten, men den håller det mesta av hänget på plats! =) Nog talat om det, badhuset va toppen, Magnus o jag hoppa o åkte rutchkana, PRECIS som det ska va! Molly låg i vagnen så snällt o Maximillian stod med vatten upp till knäna (MAX) o sa till oss vad vi skulle göra! =) SKÖNT ATT SIMMA VA DET KAN JAG LOVA! Så om nån vill hänga på RING MIG! Sola 25 min + bad för 45:-! Helt okej för mig!







Lördagen tillbringade vi i Linköping. Det va öppet hus på en ny Brandstation plus att vi besökte Malmen (Magnus förra jobb) där det va flyguppvisning och lite annat....Maximillian va i himlen! Brandbilar, ambulanser, flygplan, helikoptrar men roligast av allt va nog POLISBILEN som stod parkerad en bra bit ifrån all uppståndelse.

"- PAPPA, JAG VILL SITTA I DEN!"

Jaa, det är väl bättre att han sitter i den nu o inte när han blir tonåring sen...















 

Familjen Stenqvist kom också till Malmen, Martin "jobba" (förlåt) så Linda, Ella o Martins föräldrar höll oss sällskap under flyguppvisningen. Ella bara ÄLSKAR Magnus (ironi) och vill inget hellre än att han ska lyfta upp henne (ironi igen). Men trots att flickstackarn va stel som en pinne (helt sant) så lyckades jag få ett kort där det iallafall ser ut som hon trivs...eller...? Ser ni blicken hon ger Martin : Pappa, om du inte hämtar mig nu så kommer jag doppa din tandborste i toaletten och jag säger inte vilken dag!  =)





Annars har helgen flytit på, lira badminton i går och det är så grymt roligt ! Blev lite förlite stretching bara...kände jag när jag vakna i morse o halta in i duschen.... (JA, tycker ALLTID synd om mig själv när jag har ont någonstans, är ju ingen annan som gör det...) haha

Sen blev det en tripp till Maxi med syster o bror, en sväng till Angelicas hus som förövrigt kommer bli så himla bra och dagen avslutades med Sylvia på Bollis. 2-0! Maximillian försökte lura in Filippa på plan men det gick hon inte på haha

Okej har en kommentar a´la Maximillian:

Magnus läste godnattsaga för Maximillian igår, jag o Molly låg bredvid o busa och när Molly skrattar till tittar Magnus på henne o kittlar lite försiktigt så hon skrattar ännu mer. Då säger Maximillian med en lugn men bestämd röst:

"- Fortsätt läs pappa, så slipper jag bli arg på dig..."

Imorn ska jag fika med Jenny, MYSIGT!

Mamma o mormor har varit här hela dagen och umgåtts med dom små livet (okej, mormor har hängt tvätt oxå, och rensat ogräs...och vikt kläder och när hon såg dammet såg jag hur det röck i armen på henne men då sa jag ifrån! Nåt ska väl Magnus göra också! ) hahaha
Vad ska jag göra nu då...? Klockan är 10 i Nio och jag är inte ens trött...skumt... Har suttit o kollat på gamla videoband från när Maximillian va liten, att man inte filmar mer, det är mycket man glömmer...Hahaha så himla gullig med sin indianfrilla!

Sov gott nu gott folk! Vet nu vad jag ska göra : krossa Magnus i Buzz! (visst kan man tro att jag blir trött på att ALLTID vinna men icke: LOVE IT!)

Kram S

Middag i parken på Löfstad slott

Hola!

Maximillian o jag fixa pastasallad tills Magnus kom hem från jobbet och sen brassa vi till Löfstad för en mysig kväll på en filt i parken! Jag älskar att va på Löfstad, måste ha bott där i ett tidigare liv...(Nu vet jag precis vad Crille säger: BULLSHIT!) haha

Vi hade jättemysigt och dagen till ära hade jag laddat batteriet till kameran oxå! BIG DEAL!









Imorgon vaknar vi tillsammans, allihopa! Och sen ska vi ha en familjehelg och det ska bli såå mysigt!

Fia: Rakar du benen tills på söndag? Jag tyckte nämligen att det va lite väl kallt i morse så funderar på att börja odla vinterpälsen redan nu...?

Hör hur Molly skrattar åt sin pappa därinne (rolig han blivit helt plötsligt då) men tyvärr tar det inte långt tid innan hon får hicka...Ska in o mysa med dom!

Fan vad nära jag va på att få in rätt resultat på matchen igår! Bara 4 mål fel! SKAMLIGT SVERIGE! SKAMLIGT!

Kram S

Det va skönt med en löprunda!

Jag vet att det är fult att ljuga men jag har köpt löparskor & löparbyxor, tycker det räknas....på nåt sätt iallafall!

Men ni: vi mår jättebra härhemma, har dock lite ont i halsen (tycker synd om mig själv) Lillfisen växer o VÄXER o VÄXER! Och Maximillian är lika söt som vanligt. Häromdagen tyckte jag att det stack lite på läppen, ni vet sådär som det känns när man håller på att få munsår, så jag tog på lite Anti.
Maximillian titta skeptiskt på mig o då sa jag som det va:

"-Mamma har bara lite ont lilla gubben" (fast så ont hade jag inte)
Han tittade fortsatt skeptiskt på mig och sa:
"- Men mamma, det är en fågel som har bajsat på dig"
Och när jag o Magnus började asgarva titta han bara på oss som om vi va helt födda bakom flötet o gick sin väg!

ÄLSKAR MINA BARN!

Har haft så roligt, tjejmys hos Thessa, tjejfest hos mig (kommer skönsång så fort jag förstår hur man lägger in det), badminton med Fia och så har ju min älskling blivit 27! Jag fråga Maximillian vad vi skulle ge pappa i födelsedagspresent och han visste precis vad vi skulle köpa:

"-Men vi kan ju köpa en sån jättejätte stor grön traktor vet du väl"
Han tittar på mig som om det skulle va det självklaraste i världen och då frågar jag:
"-Var ska vi ha den då?"
Då börjar han tänka, o han tänker, o han tänker och efter ett bra tag säger han:
"-Men vi kan ju ha den i vardagsrummet förstår du väl"
SJÄLVKLART Maximillian, självklart kan vi köpa en traktor till pappa som kan stå i vardagsrummet, att jag inte tänkte på det! =)

Nu börjar matchen! 5-0 till Sverige! 




Molly ser lite halvskeptisk ut men vem gör inte det ibland...

Kram S
 

RSS 2.0