Utmaningen

Vi börjar med utmaningen jag fick av Thessa!

Regler;
-gå in i mappen "mina bilder"
-gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
-släng upp bilden på bloggen och skriv något om den
-utmana sex andra personer och länka till dem.


Kanelbullens dag! Nähä...syns det?

Jag utmanar : Fia, Angelica, Evelina, Jessica, Veronika & Hanna

Jag jobba idag & dagen avslutades med att Fia&Cristian hämta mig efter jobbet (TACK) och sen bar det av ut till Skärblacka där maten va så gott som klar! DU ÄR BÄST ÄLSKLING! Men fy fan vad du tjatar. Cristian har nämligen köpt en cross och gissa vem som oxå vill ha en...? Han har väl sagt ca 73 ½ gång att han vill ha en cross den senaste kvarten... Cristian: jag håller dig ansvarig för detta! =)

Tack för jättefina tulpaner! Älskar tulpaner!

NU vakna pyret i magen (en timma senare än vanligt) och det jag är lite orolig för nu är att han/hon kommer vara vaken en timma längre...ojojoj...GE MIG MER JÄRNTABLETTER!

Jag är lite trött nu men det va skönt att träffa våra vänner! Vänner som förövrigt åker till Australien snart! Usch så det är där just nu, tror inte man förstår riktigt hur illa läget verkligen är...Bränder ska man ha respekt för...Och det har jag! Tur att man är sambo med en brandman... Men när ni åker är läget ett helt annat! Ni kommer få en underbar resa!
 
Magnus har somnat...låter det som...Jag gör detsamma!

Sov gott!

Släpp nu!

Nu orkarjag inte vara sjuk längre...Men imorse hade jag ingen feber så imorn tar jag mina sista krafter o går till jobbet. Känner att kroppen inte orkar riktigt men det blir en kort dag...hmmm

Maximillian är hos farmor o farfar nu, snälla som dom är kom dom o hämta honom för en stund sen! Tråkigt att vara med en mamma som inte orkar leka hela tiden...Emil i Lönneberga har varit min bästa vän dom här dagarna kan jag säga! =)

Jag ska passa på o vila lite nu, man får ta vara på tiden man får! Ska låta bli dammsugaren, tvättmaskinen & diskmaskinen! Visst får det se lite halvtajkon ut när man är sjuk? JOOOO, det får det!

Magnus ringde förrut o berätta att han kommer hem med en förkylning & ont i halsen...Varsågod älskling! =)



SNART ÄR DET SOMMAR! Det sa Maximillian i morse iallafall!

Hur söt är han inte på en skala min lilla prins!

Kudden ropar! Kanske ses sen...

Äntligen 26, som jag har längtat....?!

Har inte skrivit på ett tag...Har inte mått så bra och det är inget kul att fejka att man är lycklig o att allt är toppen när det inte är det. Tänker inte gå in på några detaljer men kan säga så mycket som att min tillit till vissa människor i min närhet har försämrats avsevärt. PUNKT.
 
Sen gick man ju o blev sjuk oxå! FYY, jag hatar att va sjuk, att bli sådär ynklig som man blir. Bäddade sängen förrut o trodde jag skulle få en hjärtattack. (Det fick jag inte o sängen ser fortfarande ut som hela-havet-stormar men jag försökte iallafall.) Maximillian har oxå varit sjuk men hans energi förblir konstigt nog alltid densamma...

Fyllde ju år igår och det blev en riktig tycka-synd-om-Sandra-födelsedag. Magnus kom hem med tulpaner och tårta (blev lite friskare) och sen fick jag 2 biljetter till Andra chansen, Melodifestivalen (blev ännu lite friskare) och kvällen avrundades med plankstek (nu tror ni att jag blev helt frisk men så va tyvärr inte fallet) Maten va jättegod (tror jag, kände nästan ingenting men det brukar vara gott) & jag längtar till Andra chansen! JAG ÄLSKAR MELODIFESTIVALEN! Den börjar ju på lördag! Undra om jag är frisk tills dess...så kanske vi kan bjuda hem lite folk...? Hoppas hoppas! Carro B = du är given på "gästlistan"!!!! Är ju lite (läs MYCKET) svag för Måns så min mobilräkning dedikerar jag honom när det blir hans tur!

I söndags hade Maximillian namnsdag o han tackar er som gratta honom den dagen, och sen fira jag o Magnus 5 år så det blev ett restaurang besök den kvällen! Mormor fick vara barnvakt! GUUD vad gott det va, det är så härligt att vara gravid o gå ut o äta på restaurang = det är ingen som märker om magen putar ut av all god mat!
 
Det va ett helt år sen jag fyllde 25, ett helt år sen jag hade 80-talsfesten...En helt underbar kväll, jaa kvällen va perfekt! Bjuder på lite bilder från den! 





       

         

 

"Snodde" bilderna från din facebook Carro har mina i den externa hårddisken därnere! =)

SJUK = INGET JOBB = INGEN "DAGENS KUNDHISTORIA" TYVÄRR....

Nu ska Maximillian sova o jag o älskling ska titta på Morden i Midsomer, skulle vara trevligt att se en hel film idag! Men vi får väl se vem som somnar först = han som har "jobbat" idag eller hon som är sjuk...?

Ta hand om er mina vänner!

RSS 2.0