Idag! Idag är det fredag!

Åhh idag kommer Magnus hem! Han har varit i Halmstad hela veckan på utbildning!
Vi har saknat honom MASSOR härhemma vill jag lova!
Maximillian har räknat dagarna, ibland lite för fort!

*KÄRLEK*



Oooppss....fel kärlek...



Så, nu blev det rätt!
Puh...tur...

Ha en bra dag mina vänner!
Vi ska nog ta oss en promenad nu så Molly får sova lite!

Kram S


Steker pannkakor...

Molly är glad.
Molly leker på Maximillians rum.
Maximillian är mindre glad.
Molly leker på Maximillians rum.

Men dom kommer så bra överens, han behöver bara sätta på sirenen på brandstationen så dansar hon glatt! Mamma älskar verkligen sirenen!





Igår va Carro här o gladde mig o Molly. Vi käka våfflor och kladdkaka! MYS! Hon hade köpt med sig choklad som vi tyvärr inte hann äta (jo, du tänker rätt: jag svulla i mig den ganska snabbt efter att barnen somnat!) Tack för igår vännen!

I måndags va järngänget här o höll låda! Vi åt mest (som vanligt), prata strunt men kom fram till EN vettig sak iallafall: ULLARED NÄSTA ONSDAG!
BRA Sandra, det är ju säkert gratissssss! haha Men kul!

Förresten : Vill ni ha pussar och kramar av Madde? Vinn ett bud på auktion så skämmer hon ut dig mer än gärna! PUSS!

FAN, NU BRÄNDE JAG EN PANNKAKA!

För er som missat:



Carro skrev på sin blogg att jag träffat min stora idol. Idol, pojkvän, älskare...you name it!

Nu är pannkakorna klara och endast en ligger i en hög i slasken!

Kram S


Söndag? Lördag? Onsdag? Kanske måndag?

Mina veckor består enbart av lördagar så fråga inte mig vad det är för dag...
Men jag vet vad vi ska göra idag iallafall och det är ju alltid ett plus!

Äter lunch när Molly vaknar o sen åker vi o shoppar lite! När pengarna tagit slut drar vi till landet en sväng med Eva o Lasse! Dom va förbi här igår på en fika o vi fick en jättefin ljusstake i förlovningspresent! TACK!!! <3 Barnen tackar för sina paket oxå! =)

I torsdag va det *lämna på dagis
                        *promenad med en mamma till en pojke på Maximillians avdelning
                        *BVC (allt va toppen, hon utvecklas med bravur!)
                        *hem o laga lunch
                        *hämta Maximillian på dagis
                        *äta mellis o snabbt på det middag
                        *Maximillian hade gympa 18.00-19.00
                        *Hem o lägga 2 trötta barn + en ganska trött mamma!
                        *Jag älskar verkligen när du jobbar långpass älskling!!!! (Sarkasm!!!) =)



Vi bytte Mollys liggdel mot sittdel förra månaden o titta så glad hon var med betoning på VAR! Den här madamen har nämligen fått för sig att hon ska inte åka vagn och helst inte bil heller...Eller det skulle väl gå bra om hon slapp vara fastspänd och fick flaxa omkring precis som hon ville...Hon börjar få ett humör nu vår lilla tjeja och om jag säger såhär ; det är inte alltid gulligt! =) 



Jaa, ni ser rätt! =) Som ni vet så älskar jag loppisar av alla dess slag och när jag o Madde tog en loppis runda i NYKÖPING (pratar inte mer om det!) så hittade jag dessa oanvända pumpsen för 40 kr och vet inte riktigt om jag eller Maximillian tyckte om dom bäst...men jag ljuger inte när jag säger att han kunde gå i dom...mycket bättre än mig...På tal om loppisar, imorn blir det auktion! Tar med Berit o förhoppningsvis en o annan vän!


ÅHH vad härligt det är när solen tittar fram, nu är snön SNART borta! Men vilken härlig vinter vi har haft, det går det inte komma ifrån, men idag köper vi blomsterfrön o börjar sikta mot sommaren! Men först åker vi till FJÄLLEN i april! =)

Nu ska jag väl titta om snörpan har vaknat (och hennes pappa oxå för den delen!)
ps. jag fick sovmorgon i morse till 07.30 så jag ska kanske inte va så kaxig!



Vilket hoppigt och hattigt inlägg det blev men det är såhär snurrigt det är i min hjärna nu förtiden så det är kanske inte så konstigt...

NU SITTER VÅRA RINGAR PÅ VÅRA FINGRAR O DET ÄR VÄL FÖR HÄRLIGT!
Ha en bra dag!
Kram S




Tittut....

Kan inte lova nåt (ungefär som om nån bryr sig Sandra!) men jag kanske börjar blogga igen...kanske...

Jag har knappt hållt i datorn sen jag blogga sist och det innebär att jag inte har läst någon av de bloggar jag brukade läsa *SORRY* Men börjar jag läsa någon blogg igen så LOVAR jag att lämna kommentar! *PEACE*

*OBS*VIKTIGT*OBS*VIKTIGT*OBS*VIKTIGT*OBS*VIKTIGT*OBS*VIKTIGT!!!!! !!!!! !!!!!

Jag har varit med om en av de BÄSTA dagarna i mitt liv! Onsdagen den 10:e mars åkte jag o Magnus till Manchester i England för att kolla Champions league Man United - Milan på Old Trafford! SÅ JÄVLA HÄFTIGT!

Jag har haft en dröm sen jag va 10 och den har varit att få se David Beckham spela fotboll och nu har det ÄNTLIGEN hänt! *LYCKA* *LYCKA* *LYCKA*
Vilken känsla det va att kliva in på stadion, den går inte beskriva! Så mycket folk, så glada människor överallt och vilken stämning! Vi hamna så nära planen du kan komma, 3 meter ifrån och ni kan förstå vad mitt hjärta dunka när Beckham springer där 10 meter ifrån MIG! Jag kunde inte sluta le...
Detta va under uppvärmningen o när han i andra halvlek då äntligen får entra plan kan ni nästan förstå vilken stämning det blev! 70.000 människor ställer sig upp och applåderar honom samtidigt som alla sjunger ONE DAVID BECKHAM, THERE´S ONLY ONE DAVID BECKHAM! Vid det här laget har jag gåshud över hela min kropp, ögonen va stora som tefat och händerna börjar värka lite smått av allt klappande! LYCKAN va total! T.o.m. Magnus stod o log som ett barn på julafton! =)

Blev polare med en säkerhetsvakt som satt på andra sidan staketet och han bara satt o skratta åt mig så ni kan ju förstå hur löjlig jag såg ut, som en förälskad tonåring!
Det blev, inte helt oväntat, ett par bilder på Beckham...ett par...eller typ 200....typ men lägger bara ut några




















Jag har ju alltid (haha som om jag tjatar om det varje dag) sagt till Magnus att ska du nångång fria så ska du göra det på Old Trafford! VILKA JÄVLA KRAV DU HAR BITCH kanske du tänker nu! *glimt i ögat* Men så blev det inte och det tackar jag honom för...Han hade planer på det hela tiden men han såg hur lycklig jag va när vi va där och han ville inte ta det ena ifrån det andra så..........................................................

HAN VÄNTA TILLS VI KOM TILLBAKA TILL HOTELLET! ! ! ! ! Under kudden låg det 2 ringar i en ask och så sa han något som jag tyvärr inte kommer ihåg p.g.a. CHOCKTILLSTÅND!! Men när jag såg att munnen inte rörde på sig längre så sa jag JAAAAAAAAA! Han är så romantisk min älskling och jag ÄLSKAR honom såååå mycket! Han kunde inte ha valt ett bättre tillfälle! Jag har allt man kan önska sig: En underbar "snart-make", 2 underbara barn och tak över huvudet med trädgård!
*MEGALYCKA*






TACK så jättemycket för de gratulationer vi redan fått! Det värmer när ens egen lycka gör andra lyckliga! Så TACK alla ni!
Ett speciellt tack till svärmor & svärfar som tog hand om syskonen BUS medan vi va på kärleks-semester! TACK!

Som ni förstår så mår vi bara toppen härhemma, lite snorigt o febrigt men vad spelar det för roll när solen lyser!?
HAHAHA Fråga Magnus så får ni se, va ju han som fick ta hand om oss (okej mest mig) igår när jag mådde sååå dåligt! Puss Puss

Barnen växer och vi har hittat på mycket skoj men tänkte att om jag börjar blogga så början jag från NUTID och så kanske jag slinker in med något roligt minne då o då!
Som min lilla älsklings 4-års kalas t.ex.!


INGENTING är omöjligt i snön...fråga bara Maximillian!


Mammas flicka!

Nu ska jag kolla klart Chelsea - Inter o sen försöka somna innan Magnus kommer hem från jobbet!

Starkt av mig att fortfarande vara vaken...

Klockan är ju redan typ....22....

God natt!

KRAM S




RSS 2.0