Jag är så jävla förbannad! Eller nu har det gått över...

Fick ihop en skaplig uppdatering! Den tog mig två timmar att göra, jag förhandsgranska och skulle bara skriva om en sak men när jag gick tillbaka va 5 sjättedelar borta och gick inte att finna nånstans... Så jag gör ett nytt försök nu! Trots att jag är sjuk...jag äger ju tyvärr inget immunförsvar så nu sitter jag här o tycker synd om mig själv efter att ha sovit i 5 timmar... Ska göra ett nytt försök på jobbet imorgon, får se hur det går!

Men vad har då hänt i mitt liv senaste tiden då? Tycker vi börjar med ett bröllop! Vi hade ju äran att få komma på TVÅ bröllop denna sommar. Bahas bröllop har jag ju redan skrvit om och denna gång var det våra vänner Linda o Martin som gifte sig och det på den underbara platsen Vadstena...

    
   

Tack för ett underbart bröllop och Tack våra barnvakter som gjorde det möjligt för oss att vara med! TACK!

Vi fortsätter med kryssningen! Det va en riktigt rolig resa och vilket jävla gäng jag va med! TITTA BILDERNA! (Min moster läser min blogg och är en riktig "kryssare", hoppas jag inte gjort henne besviken nu) =)

 Förfest Nr 1                            Förfest Nr 2

 Hmm vad var det du sa om brunetter...   

 My ass...all MINE!

 -"Vi kör den sexiga minen nu Fia"       Sötnosar!

 JOO, det va så roligt! (Inte att få mens i mina vita byxor men allt annat!) =D 

 Fyllesnacket smög sig på         Syskonkärlek!

 Min älskling o hans korv!      

 Hur kan man va såå snygg dan efter? Hur...? =)

  Jag älskar dig!

Okej, vad tar vi sen...?
Jo jag ordna en liten Ost & Vin kväll för mina tjejer. Hade en jättemysig kväll med Carro, Thessa och Madde trots en o annan skräckhistoria! haha

        


Här har vi henne : SVAMPFEN! Er fantasi får sätta ihop historien men var vänlig och uteslut mina gummistövlar, dom är oskyldiga och har inget med berättelsen att göra! Tack ...

Sen har min älskling fyllt 26 oxå! Jag o Maximillian hade planerat en picknick vid Löfstad slott men vädret sa ifrån så picknicken fick äga rum på vardagsrumsgolvet! Det gick det med!

     SKÅL pappa och grattis!

  Du o jag på din stora dag!

Magnus är ju rim-mästare så jag tog en rejäl chansning när jag gav mig på att rimma inför hans födelsedag! Men jag är nöjd med resultatet och jag hoppas han känner likadant! Kanske lägger ut rimmet...nej...vågar inte! haha

På lördag ska jag gå ut! Jag, Thessa, Carro, Fia, Madde och Hanna tänkte svänga våra lurviga (eller har en känsla av att det bara är jag som har ett par lurviga = vinterpälsen!) Det ska i vilketfall som helst bli HUR ROLIGT SOM HELST! Är jag inte frisk tills det så tar väl tequilan död på de sista bakterierna! YES!

Appråpå Hanna så va hon och Elton o hälsa på mig för ett tag sen! Vi hade en jättemysig dag och det va så roligt att träffa Elton! (Vet inte om Simba delar min glädje...)

  Jag tvingade mig till ett kort (dock utan våld ska tilläggas!)

  -"Men mamma, om jag greppar lite hår till så har jag snart en egen katt att ta med hem!"

Sen har det varit Bingolottokväll & Tacokväll mm men har tyvärr inga bilder därifrån!

Igår va vi på badhuset jag, Magnus , Maximillian, Angelica, Filippa! Det va riktigt kul men min badkruka till son håller nog inte med! Magnus tvingade med honom i stora rutchkanan och stackarn har nu men för livet! hahaha Filippa däremot va nog mer under ytan än över men det bekom henne inte det minsta!

 Snodde bilderna från systers blogg!

Nu ska jag tycka synd om mig själv och sätta mig framför tv´n och titta på mitt favoritprogram Miami Ink! Håller på o skissar på en tatuering till Magnus, är ju helt såld men vågar inte själv! Chicken..jag vet!

Måste jobba imorgon...det får bara gå helt enkelt... TACK Angelica för att du kom in o jobba idag!!!!!!!!! TACK TACK TACK!
Och Thessa : Ha det så jätteroligt i Ullared!

Hej hopp

IKVÄLL!

Ikväll ska jag uppdatera! Ses sen!

RSS 2.0